Gość jaco Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 Chciałbym pokazac moją skromną animację na potrzeby strony a dokładnie intra. Złożyłem we flaszu. Bez kompresji swf zajmował 7MB więc kosztem jakości zmniejszyłem do 4MB.Trzeba troche cierpliwości puki się załąduje ;-) -model całkowicie wykonany przezemnie -rozdziałka 600 x 600 Sampling 4x 16 -300 klatek każda w formacie PNG -FG ustawione na medium -czas renderingu! na początku pokazał że 40 min. ale przedłużyło się do 5 godzin :-/ http://www.oknohaus.pl
Master Kiełbaster Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 te hawajskie rytmy nie bałdzo. i przenikanie siateczki też. materiały i studio też także :P
Gość jaco Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 No muza do zmiany napewno. co do renderów i studia to chciałem jak najszybciej bo jeszcez strona potrzebuje 4 jezyków. Dla klienta się podoba i to jest najważniejsze bo mógłbym to poprawiać jeszcez przez 2 miesiące. Niestety nie ma czasu na to. Te przenikanie chyba trzeba wywalić psuje chyba tą animację. Muszę się liczyć z tym że nawet jakbym zaje.... ustawił studio to i tak po kompresji we flashu do przyzwoitej rozmiaru pliku cały efekt diabli wezmą i tak teraz ma 4MB przy 70% kompresji. Hawajskie rytmy? no teraz mi to do głowy przyszło, to jest Jazz jakiś tam nagrywany z winampa Smotthjazz.com. Za dużó się tego osłuchałem i teraz nie czuje różnicy:-(. NApewno jakaś wolna muzyczka Jazz ... cięzko coś znaleźć
Rekomendowane odpowiedzi