^sTh. Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 Witam i zamieszczam portret kolegi, który wykonałem jakiś czas temu wspólnie z koleżanką o nicku Dafne. Wiem, że nie jest to rewelacja ale oboje się dopiero uczymy no i wszystko robione było myszką :/ Tak czy inaczej byłbym wdzięczny za jakieś sugestie i porady. Tło (a właściwie jego brak) skopałem, ale mam nadzieję, że nie wygląda tak źle. A tutaj jeszcze różne koncepcje na wykończenie: http://fotka.iplaneta.info/uploads2/314ee68aa3.png
Gość obo Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 To co się chyba pierwsze rzuca w oczy to to że praca jest za płaska. A tak poza tym całkiem nieźle ;)
huzdebos Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 zróznicuj końcówki pedzli, grubość, no i ten kadr wyglada jak zdjecie robione na statku ;) pzdrw
Fidiasz Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 jesli to myszka robione to szacunek :d ale malo oddana glebia i chyba troche proporcje nie tak ale jest spox :)
Stachu Napisano 28 Luty 2007 Napisano 28 Luty 2007 lol na pierwszy rzut oka wiedziałem że to damska ręka robiła bo poznałem po oczach i po ustach ^^
Rekomendowane odpowiedzi