Napisano 5 Marzec 200718 l witam!! Taki bedzie temat mojej bitwy. Eh nr.1 chyba :) narazie nic nie powiem wiecej bo chwilowo nie mam internetu. Na mechanicznych dłoniach Ojca- Tego tematu mam zamiar trzymac sie do koncca. Powodzenia wszystkim!
Napisano 17 Marzec 200717 l Autor witam ponownie(przez pare tygodni niestety nie miałem internetu)!! udało mi sie narysowac taki koncept robota ktory bedzie trzymał na na dłoniac i barku dwujkę dzieci... mam zamiar zrobic jeszcze mamuskę .... Nie wiem czy mi sie to uda ( zmuszony jestem do pracy z myszką,w sumie nie jest tak zle) Pracowac bede w PS ... Pozdrawiam a to moj szkic , jeszcze dzisiaj zrobie mamusię ;D POzdrawiam
Napisano 17 Marzec 200717 l Autor troszq molestowania w Ps ... (kilkadziesiąt minutek) chłopaki pomocy .. nie mam LCD i nie wiem jak na tych monitorach to sie prezentuje.. wiecie co powinienem zrobic aby miec jako taka swiadomosc jak to sie prezentuje na LCD ?? pozdro
Napisano 17 Marzec 200717 l po co robisz pod LCD'eki?? w sumie mam lCD'ka zeby mi oczy nie wysiadly ale zdaje se sprawe ze CRT sa lepsze do grafy 2d. no coz tutaj wszystko wyglada normalnie a patrzac na LCD najlepiej by monitor byl idealnie rowno do CIebie wtedy efekt i wyglad jest w lcd nie najgorszy no ale wrocmy do pracy.. nie wiem jakie dokladnie chcesz miec barwy napisz cos o nich bo tutaj sie duzo dzieje jakeis czerwone przeswity itd....
Napisano 17 Marzec 200717 l Autor tak tak..troszq bałaganu zrobiłem z tym kolorem..a le to da sie naprawic .
Napisano 18 Marzec 200717 l Autor posatanowłem całkowicie zmienic koncepcje .. pierwsze kroczki wkrotce.. :D
Napisano 21 Marzec 200717 l Autor ale ja jestem swirnięty ... znowu powracam do tematu na mechahicznych dłoniach ojca .... jesli ciekawi kogos dlaczego to... ...po paru dniach myslenia o latających dzieciach cos w klimatach FALLEN ART'u doszłem do wniosq ze jest niemozliwe zrobic takiej pracy ... myszkuje się ciezko,,,,updejt ... postanowiłem jeszcze raz popracowac z rysunkiem lecz w Corelu Painterze ... 1) 2) 3) I tak oto wyszedł robot na zmyslnym urządzeniu... z dziecmi :D hhe aktualnie jeszcze bez dzieci ;D Sorki za oRt !! pozdrawiam !!