thorgal Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 Hej, chcialbym sie was poradzic ile mozna wziasc za strone internetowa wykonana we flashu z layoutem dostarczonym przez zleceniodawce... Ja musze jedynie wszystko powstawiac do flasha, oskryptowac i dodac jakies wodotryski. Dodam ze stronka ma 3 glowne podstrony. Bardzo prosze o pomoc, gdyz zazwyczaj nie zajmuje sie takimi rzeczami i nie mam pojecia o cenach za strony web
Maceo Napisano 5 Marzec 2007 Napisano 5 Marzec 2007 pokaż, lay i napisz kim jest zleceniodawca i daj przykład swojej pracy. możesz za to wziać od 100 do 4,000 zł. W zależności od powyższych zmiennych.
thorgal Napisano 6 Marzec 2007 Autor Napisano 6 Marzec 2007 czyli przedzial jest duzy... nie dało by sie go jakos zawezic? Przykladu swojej pracy niestety nie jestem w stanie za bardzo pokazac, poniewaz na codzien nie zajmuje sie stronami web(ale mam duze doswiadczenie w pisianiu zaawansowanych skryptow w as) Dodam, ze zlecenie to wzialem pod uwage ze wzgledu na fakt iz jest to dawny znajomy. Layoutu niestety nie moge pokazac, ale jast raczej prosty i czysty. Czeka mnie tam tylko kilka drobnych "wodotryskow".
Mkaszpir Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 to zależy ile nad tym spędzisz czasu, ile klient będzie miał poprawek, powiesz 100 i narobisz się przez 2 tygodnie, bez sensu. Nie podam ci ceny, posiedź chwile policz sobie za godzinkę pracy pomyśl ile czasu ci to zajmie i dostosuj nieco do znajomego, w końcu chcesz co nie co zarobić a nie pracować charytatywnie?
thorgal Napisano 6 Marzec 2007 Autor Napisano 6 Marzec 2007 z pracy charytatywnej to ja juz wyroslem.. tym bardziej ze on bierze kaske za to zlecenie, a strona jest robiona na zasadzie podzlecen roznym ludziom roznych zadan
Rekomendowane odpowiedzi