Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hej,

chcialbym sie was poradzic ile mozna wziasc za strone internetowa wykonana we flashu z layoutem dostarczonym przez zleceniodawce...

Ja musze jedynie wszystko powstawiac do flasha, oskryptowac i dodac jakies wodotryski.

Dodam ze stronka ma 3 glowne podstrony.

Bardzo prosze o pomoc, gdyz zazwyczaj nie zajmuje sie takimi rzeczami i nie mam pojecia o cenach za strony web

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pokaż, lay i napisz kim jest zleceniodawca i daj przykład swojej pracy.

możesz za to wziać od 100 do 4,000 zł. W zależności od powyższych zmiennych.

Napisano
  • Autor

czyli przedzial jest duzy...

nie dało by sie go jakos zawezic?

Przykladu swojej pracy niestety nie jestem w stanie za bardzo pokazac, poniewaz na codzien nie zajmuje sie stronami web(ale mam duze doswiadczenie w pisianiu zaawansowanych skryptow w as)

Dodam, ze zlecenie to wzialem pod uwage ze wzgledu na fakt iz jest to dawny znajomy.

Layoutu niestety nie moge pokazac, ale jast raczej prosty i czysty.

Czeka mnie tam tylko kilka drobnych "wodotryskow".

Napisano

to zależy ile nad tym spędzisz czasu, ile klient będzie miał poprawek, powiesz 100 i narobisz się przez 2 tygodnie, bez sensu. Nie podam ci ceny, posiedź chwile policz sobie za godzinkę pracy pomyśl ile czasu ci to zajmie i dostosuj nieco do znajomego, w końcu chcesz co nie co zarobić a nie pracować charytatywnie?

Napisano
  • Autor

z pracy charytatywnej to ja juz wyroslem.. tym bardziej ze on bierze kaske za to zlecenie, a strona jest robiona na zasadzie podzlecen roznym ludziom roznych zadan