Gość Mark_Tempe Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 firma: Very Big Games (www.verybiggames.com) , siedziba w kanadzie wlasnie ukonczylem prace nad gra pod tytulem 1000 Crystals of Altaxia i z feedbacku od uzytkownikow wynika ze gra potrzebuje znacznie lepszej grafiki, tak ze zdecydowalem sie wymienic calo grafike w grze. Gra jest juz ukonczona tak ze nie ma ryzyka nie ukonczenia gry po mojej stronie. potrzeby / wymaganie : grafika 2D lub prerenderowane 3D ze wskazaniem na pre-3D ilosc: 6 ekranow 600 na 800 pixeli i ponad 250 kawalkow grafiki wielkosci od 10 na 10 pixeli do 300 na 200 pixeli odplatnosc : podzal zyskow 40 % od ceny sprzedazy przez okres 2 lat styl : zostawiam artyscie wolno reke , chce zobaczyc cos niesamowitego gra jest w stylu SF ( explorowanie kosmosu , strzelanie do opcych etc. ) styl pracy : przesle wersje gry gdzie mozna podmieniac grafike i nabiezoco sprawdzac jak wygloda w grze tu mozna downloadowac gre w obecnej wersji (z nie tak waspaniala grafika): www.verybiggames.com linki z portfolio prosze przesylac na : dmnaum/malpka/interbaun.com
illy Napisano 7 Marzec 2007 Napisano 7 Marzec 2007 stratny nie bedziesz w koncu normalne ogloszenie o grafiku do gry konkret, jakas kwota, wiadomy cel
Gość Mark_Tempe Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Placa bardzo roznie , wszystko zalezy od jakosci. Obila mi sie o uszy kwota 2000 dolarow ale to byla gra robiona w Angli. firma :Jagged Blade a gra to Mighty Rodent
dokturpotfor Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 gra kosztuje 25 dolarow od sztuki... dostajesz ze sprzedazy 40% czyli 10$ zeby zarobic te 2000 musi sie sprzedac 200 sztuk w dwa lata... hmm... jak na moje to chyba tobie powinno zalezec zeby zrobic jak najlepsza grafike zeby sie sprzedala w wiekszej ilosci kopii...
Rekomendowane odpowiedzi