gregorjan Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 Czy da radę zrobić aby glare lume migał? Daję (controller) nois float dla multiplier jak http://www.max3d.pl/tut.php?id=29 Ale wychodzi to co na obrazku (pic.)
ttaaddeekk Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 a chcesz zeby cala scena migala? bo jak tak to lepiej w posprodukcji jak tylko jeden obiekt to ustawiasz wszystko w mateialem glow(lume)
gregorjan Napisano 10 Marzec 2007 Autor Napisano 10 Marzec 2007 Nie cała, tylko ten glar w żarówce. Jeżeli byłby sposób maxowski to bym mimo tego poprosił :) (jeżeli nie to faktycznie można - tylko nie wiem czy taki effect uzyskam;P P>S. nie taki jak na (pic.1) tylko mojej żarówki..
ttaaddeekk Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 o ile sie nie myl (nie dam rady teraz sprawdzic) to zeby postal glow muslisz dodac 2 materialy glare do mental raya gdzies tam do renderera wsadzasz, i glow ktory podpinasz pod material, i w tym glow powinno byc cos takiego jak spread albo size, no i to animujesz jezeli sie myle to niech mnie ktos poprawi 1
Rekomendowane odpowiedzi