Napisano 10 Marzec 200718 l czołem ! Postanowiłem ze zanim przystąpię do nowej bitwy wykończę najpierw poprzednia ! Co ciekawe podczas bitwy miała to byc praca 3D ale moj komp nie ociągnął hair and fur wiec teraz postanowielm zrobić to ps >> z d3 zostal tu model naguski z materiałem bez txtur. Prace uwazam za bliska konca ale zanim ja odstawie chcialem żebyście mi wytknęli rażące błędy. Proszę o konkretne rady pozdrawiam shi
Napisano 10 Marzec 200718 l Ogólnie super. Niedźwiedź i kobieta miodzio ;) według mnie jeszcze te kamieni o prawej troche dopracowania potrzebują, ale ogólnie bomba :] Pozdrawiam
Napisano 11 Marzec 200718 l witam i mi sie bardzo podoba szczególnie te ślady wytartej krwi na udzie dziewczyny, fajna łapka pozdrawiam
Napisano 11 Marzec 200718 l dla mnie swietne! Nawet w najlepszych pracach mozna sie do czegos przywalic,wiec laska troche wybija sie z otoczenia- jakas jakby wklejona,no i te kamyki po prawej cos tez nie teges-moze jakis cien pod nimi daj czy cus. Ale ogolnie swietna pracka, a niedzwiedz wymiata!;]
Napisano 14 Marzec 200717 l laseczka wygląda jak wyrenderowana w jakiejś defaultowej pozycji z posera, niedźwiedź dziwnie ma przednie łapy wygietę, szmatka która laseczka ma przysłoniętą pewną cześć ciała, opiera sie prawom grawitacji :), głazy w oddali dziwnie "wyrastają" z podłoża, dziwny dof, pomysł mi sie podoba, wykonanie mniej....