tymko Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Zrobiłem taką stronę www.bajek.eu chciałbym znać Waszą opinię o niej, o jej działaniu, wszystkich plusach i minusach. Strona raczej już się nie wiele zmieni, będzie jedynie wzbogacana w materiał. Uwagi Wasze spróbuję wykorzystać następnym razem. No dobra może zmienię, jak coś napiszecie sensownego. Strona ta miała być taka wyczyszczona, nawet ascetyczna. Nie mogłem więc użyć żadnych dekoracji, fiku-miku, czy efektów. Jedyna dekoracja to loader pod pracami który jest informacją o postępie załadowania pracy. Pierwszy pomysł oraz projekt był zupełnie inny, http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4796f55df79c0467.html natomiast był pełen zbędnych efekciarskich, niepotrzebnych rzeczy i zdecydowaliśmy pójść inną drogą. Strona ta miała być również łatwa do aktualizacji więc wszystko jest zaprogramowane by to ułatwić. W scenie nie ma zbyt wiele elementów. Całość to ActionScript + xml. Opisałem nieco o założeniach by łatwiej Wam było pisać o istotnych rzeczach. Chciałbym natomiast aby pojawiło się choć kilka uwag, plusów i minusów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts