Gość Sarion Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 Witam, Poniewaz jestem noga jesli chodzi o maxa, chcialbym Was jako ekspertow poprosic o pomoc. Mam szesccian zlozony z 6 plaskich boxow z zaokraglonymi naroznikami (sciany szescianu), nie stykaja sie one ze soba bokami - jest miedzy nimi przerwa. Na kazdy z boxow nalozona jest tekstura - obrazek. Wszystko jest osadzone na jednolitym bialym tle. I teraz pytanie... Poniewaz gdy zajrzy sie do srodka tego szescianu (poprzez te szpary) widac teksture przeciwleglego boku, chcialbym zrobic tak - aby po zajrzeniu tam bylo tylko biale tlo. Krotko mowiac chodzi mi o efekt nalozenia tekstury tylko z jednej strony - cos a'la weneckie lustro. Nie wiem czy moje zeznania sa wystarczajaco jasne, chetnie sluze dodatkowymi :), oraz nie wiem czy taki efekt jest wykonalny. Bardzo bym prosil o podopowiedz jak ewentualnie rozwiazac ow problemik. Pozdrawiam
Razi91 Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 Zrób tylko jedną strone "lustra". Upewnij sie że opcja "2 sided" jest odznaczona.
Gość Sarion Napisano 16 Marzec 2007 Napisano 16 Marzec 2007 Tak zrobie, ...tylko jak :). Przepraszam, ale max nie jest moja mocna strona - jesli mozna poprosic o jakas wskazowke jak to zrobic - bede bardzo zobowiazany. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi