emenemsbis Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 Dawno mnie tu nie było... Nie mam pomysłu na tytuł pracy, ale na samą pracę mam pomysłów aż dwa ;] Zobaczymy jak wyjdzie. Pierwszy (za który na razie się wzięłam) - dziewczyna zauważyła w trawach śmiesznego małego robaczka i próbuje go dotknąć. Robaczek robi słodką i przerażoną minkę - konwencja komiksowo - realistyczna, takie nie wiadomo co, jak to zawsze w wypadku moich prac;] Drugi - widać twarz (prawdopodobnie dziewczyny, nie wiem, to nie istotne), która z zachwytem obserwuje latające wokół niej świetliki. Jak widać tematy raczej nie są zbyt oryginalne...no nic, spróbujemy zobaczymy :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 Witam :) mi bardziej odpowiada #2 koncept - mozna by zrobic taki fajny klimacik... jesli nie masz nic przeciwko to tak dla odpoczynku od bitwy sprobuje wlasnie takie cos narysowac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenemsbis Napisano 24 Marzec 2007 Autor Share Napisano 24 Marzec 2007 Jeśli nie zamieścisz tego w bitwie to czemu nie^^ Ja jeszcze do tej pory nie mogę się zdecydować który temat wolę zilustrować, więc nie mogę go odstąpić do bitwy - ale poza nią, czemu nie;] Na razie wstawiam wstępny szkic do pierwszego tematu;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 24 Marzec 2007 Share Napisano 24 Marzec 2007 hmmm bardzo fajny szkic - ciekawe ujecie tylko jak zobaczymy slodkie oczki zuczka jesli bedzie do nas tylem ?? a tu jak powiedzial tak zrobil moze Ci sie przyda :p szybki speedzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenemsbis Napisano 24 Marzec 2007 Autor Share Napisano 24 Marzec 2007 Robaczek będzie w trakcie odwracania się XD Choć tak naprawdę to jeszcze sama nie wiem, może będzie tyłem do osoby chcącej go dotknąć i będzie drżał ze strachu?? A co do twojego speedu - jaki słoooodkiiii XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenemsbis Napisano 24 Marzec 2007 Autor Share Napisano 24 Marzec 2007 Ojej...chyba będę musiała pobawić się ustawianiem kolorów monitora O_o...takie śliczne kolorki były na kompie na którym to mazałam, a tutaj wygląda dość...ziemiście O_o - chodzi o kolor skóry, bo trawa wyszła intensywna XD. Do bluzy jeszcze nie dobierałam za bardzo kolorów, bo to ma być moro... No ale nic straconego, dobrze że teraz to zauważyłam ;] A oto i postępy pracy: Etap 1: dobór kolorów Etap 2: bardziej szczegółowy dobór kolorów skóry No i etap 3, na którym na razie skończyłam: W miarę zrobiona twarzyczka (jak widać do tej pory nie bardzo opanowałam jeszcze malowanie od ogółu do szczegółu XD ) Hmmm...teraz to już sama nie wiem gdzie mam monitor źle ustawiony O_o sprawdziłam na trzecim, i tam są inne kolorki, bardziej podobne do tego, na którym malowałam...i nie wiem - czy ten monitor mam źle ustawiony, czy tamten?? Czy ktoś mi może powiedzieć jak wy widzicie kolor skóry?? Tzn. czy jest bardziej ziemisty czy bardziej różowy XD Z góry dziękuję za pomoc XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenemsbis Napisano 27 Marzec 2007 Autor Share Napisano 27 Marzec 2007 Taka mała aktualka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fidiasz Napisano 27 Marzec 2007 Share Napisano 27 Marzec 2007 nicee fajny kadr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emenemsbis Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 dzięki :) powoli zaczyna to jako tako wyglądać...mam nadzieję XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi