JakkaS Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 CIEŃ Regulamin: - Czas malowania: 1,5 h, - Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna, - Prace umieszczamy w tym wątku, - Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku, - Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: - Wybór kolejnego tematu, - Rekomendacja na stronie głównej serwisu. ZAKOŃCZENIE 6 SESJI: 02.04.2007 Ps. Jeśli coś skopałem proszę poprawić. Pps. Sorka za obrazek - temat jak najbardziej otwarty :).
DaRoZ Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 świetny temat Jakkas. chyba sie wezme za cos bo temacik kuszący :D pzdr
Fidiasz Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 no to moja pierwsza ale mam nadzieje ze nie ostatnia interpretacja tematu :p Mam nadzieje ze domyslacie sie ze tam gdzie jest "volume light" :p jest mala myszka i jakas lampa ktora ja powieksza :p
DaRoZ Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 "kurcze" gdybys nie napisal nie skapnalbym sie zbytnio :) proponuje przesunac bardziej w lewo ta myszke zeby bylo widac jej sylwetke.pzdr
Fidiasz Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Druga interpretacja i narazie ta idzie pod mlotek :p "Podobno duchy nie rzucaja cienia" Pozdro :)
Fidiasz Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 chyba poostane przy #2.. jak myslicie ? ta rysowana na wkurzeniu :/
DaRoZ Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 2 najlepsza Fidiaszu zdecydowanie. ja tez startuje i wrzucam od razu moją finałową wersje.... przypominam: #Finałowa wersja:
Marduk Napisano 30 Marzec 2007 Napisano 30 Marzec 2007 Pierwsze podejście... krzywo jak niewiem i ten cien to niewiem czy tak powinien padac wzgledem swiatla na dziewczynce, ale... to już przemilczmy ;].
tomzar Napisano 30 Marzec 2007 Napisano 30 Marzec 2007 jakieś 15min. długopisem, mam jeszcze trochę czasu to nad tym posiedzę ;) "więzienny papieros "
ortheza Napisano 31 Marzec 2007 Napisano 31 Marzec 2007 moja probka. nie wiem, mozliwe ze bedzie jescze cos innego :) ale na razie jest to (niezbyt udane ale co tam :) :
tomzar Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 to jest moje ostatnie podejście. Mam prośbę, czy mógłby ktoś powiedzieć mi czy lepsze jest to czy obrazek wyżej ?
DaRoZ Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 hmmm technicznei to na dole, tematowo to u gory i zeBys to u gory tak ladnie wykolororwal to byloby miodzio. bierz panei to u gory bo na dole to bardziej na bestie pasuje ;)
Rekomendowane odpowiedzi