gelart Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 takie proste w formie a niezle w tresci : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 niop... mozna bylo to troszeczke pozadniej przedstawic, mam na mysli wyciac jakies 1/3 pracy z lewej strony i mnie rzucilo sie w oczy zgiecie kolana (\"udo\" i \"lydka\" nachodza na siebie) niby niewielki blad ale w pracy gdzie niema wiele szczegolow, widac to odrazu... pozatym pomysl nawet dobry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kora Napisano 8 Listopad 2003 Share Napisano 8 Listopad 2003 hmmm.... mieszane uczucia. sam ludek mi sie podoba, ziarnistosc jesli tak mialo byc to ok. tylko tak wlasnie nie wiadomo do konca.... pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gelart Napisano 9 Listopad 2003 Autor Share Napisano 9 Listopad 2003 ok to wyjasniam ze ziarnistos nie mialabyc na poczatku ale mi sie spodobala po prubnych renderach i stwierdzilem ze zostaje :) a no i jedno jeszcze oczym zapomnialem ta pracke powinno sie wlasniwie ogladac z kometarzem: \"-co jest stary? -... -zwala przez kobiete? -... - to sie robi zalosne \" thx za kometarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 9 Listopad 2003 Share Napisano 9 Listopad 2003 Ustaw ostrosc dokladniej jedna noga rozmazana a druga ostra mimo ze prawie na jednym poziome, zaden obiektyw nie robi az takich roznic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 13 Grudzień 2003 Share Napisano 13 Grudzień 2003 A mi sie pracka podoba ;) zakomponuj ja w kwadraciku (lubie kwadraciki) ziarnistosc zostaw, wyglada super... DOF moglby byc lepszy... :) Może by tak kolorystyke na sepie dać?? ALE... calosc jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi