Kuciel Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 niop... mozna bylo to troszeczke pozadniej przedstawic, mam na mysli wyciac jakies 1/3 pracy z lewej strony i mnie rzucilo sie w oczy zgiecie kolana (\"udo\" i \"lydka\" nachodza na siebie) niby niewielki blad ale w pracy gdzie niema wiele szczegolow, widac to odrazu... pozatym pomysl nawet dobry...
kora Napisano 8 Listopad 2003 Napisano 8 Listopad 2003 hmmm.... mieszane uczucia. sam ludek mi sie podoba, ziarnistosc jesli tak mialo byc to ok. tylko tak wlasnie nie wiadomo do konca.... pzdr:)
gelart Napisano 9 Listopad 2003 Autor Napisano 9 Listopad 2003 ok to wyjasniam ze ziarnistos nie mialabyc na poczatku ale mi sie spodobala po prubnych renderach i stwierdzilem ze zostaje :) a no i jedno jeszcze oczym zapomnialem ta pracke powinno sie wlasniwie ogladac z kometarzem: \"-co jest stary? -... -zwala przez kobiete? -... - to sie robi zalosne \" thx za kometarze
illy Napisano 9 Listopad 2003 Napisano 9 Listopad 2003 Ustaw ostrosc dokladniej jedna noga rozmazana a druga ostra mimo ze prawie na jednym poziome, zaden obiektyw nie robi az takich roznic
Mateusz Napisano 13 Grudzień 2003 Napisano 13 Grudzień 2003 A mi sie pracka podoba ;) zakomponuj ja w kwadraciku (lubie kwadraciki) ziarnistosc zostaw, wyglada super... DOF moglby byc lepszy... :) Może by tak kolorystyke na sepie dać?? ALE... calosc jest spoko
Rekomendowane odpowiedzi