Miśko Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 Witam Praca będzie najprawdopodobniej przedstawiała jakiegoś robocika trzymającego świecącego Cube, nad otoczeniem jeszcze się nie zastanawiałem:). Mały szkic: [ATTACH]44000[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość spokojny Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 Może być ciekawie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zarova Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Jak zrobić takiego świecącego cuba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#Pawel Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 Misiu startuje :-) Koncept i szkic - podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miśko Napisano 1 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2007 Dzięki zarowa - to po prostu jasny cube i parę lamp Zrobiłem początek główki robota. Taki składak po kosztach będzie: edit: coś zdążyłem jeszcze dzisiaj skrobnąć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 głowa fajna, ale siatka wydaje się niedopracowana przesuń kadr ostro w prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi