Gość BigBen Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 Witam Ostatnio zaczął mnie dręczyć taki error który pojawia się w programie. Na początku myslałem że jet to wina maxa albo vraya. Zrobiłem format komputera. Po uruchomieniu mojego modelu znowu wywaliło ten błąd. Popracowałem chwile w nowym projekcie i nie mam żadnych problemów. Więc walnięty jest tylko ten jeden model. I tu pytanie jak go mogę odratować? Jest jakiś program żeby sprawdzał któa częśc modelu jet uszkodzona? Naprawdę szkoda mi tego modelu ponieważ pracowałem nad nim sporo czasu. Pozdrawiam
mirach Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 Zrób nową scene, i daj Merge, i przerzucaj ze starej sceny obiekt po obiekcie. Czasem sie zdaża że wszystkie obiekty da się przenieść.
Gość BigBen Napisano 2 Kwiecień 2007 Napisano 2 Kwiecień 2007 Dobra jakoś udało mi się zrobić scenę żeby już ten błąd nie wyskakiwał, zobaczymy jak długo. No ale kolejny problem, edytor materiałów strasznie długo wczytuje materiały które już są gotowe. Np. po uruchomieniu maxa, włączam material editor i już nic nie mogę zrobić. Jeden materiał wczytuje chyba z 5minut. Nawet te standart w których nic nie ma. Jeden materiał jest vraymtl (czy coś takiego) jest tam tekxtura z bumpem. Nie wiem co robić. Pomóżcie, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi