Hindus Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 Nie śmiac sie :) ostatnio przesiadłem sie z netem, admin dał mi nową karte - został mi stary dlink dwl520+ - teraz mam takie pytanie: pomijam zainstalowany sprzet do łączenia z netem (karta admina) pc z dwl520+ antenka laptop z Atheros AR5005G Wireless Network Adapter (wbudowany) zepne te dwa w lana bezprzewodowo czy to inna bajka? zero pojęcia na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dokturpotfor Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 jest cos takiego jak ad-hoc mode. mozna popiac 2+ kart wifi bez uzycia access pointa. o na szybko tu cos znalazlem: http://warchalking.pl/a-33/Ad-Hoc-improwizacja_w_sieci_wireless.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2007 dzieki - to moze teraz z innej beczki - 2 pcki z blutaczami, zepnie w lana ale neta nie ruszy w ten sposob nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Kwiecień 2007 Share Napisano 4 Kwiecień 2007 musisz udostępnić połączenie internetowe jednemu pc i powinno hulać, co do pierwszego pytania to nie powinno być problemu jeśli karty pracują na tych samych standardach lub jeden na 802.11b a drugi na 802.11g :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi