Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. To praktycznie moja pierwsza animacja. Nie jest zbyt imponująca, ale chciałem pokazać ją światu :) Na razie muszę przerwać moją przygodę z animacją, bo zbliża się matura. Ale zaraz po maturce biorę się do roboty, bo mam już pomysł na nową animację. Komentujcie, oceniajcie.

Dla nie wtajemniczonych instrukcja ściągnięcia: wejdź na poniższy link, kliknij "FREE" na dole strony, poczekaj chwilę aż zostanie odliczony czas, wpisz hasło z obrazka i kliknij "Download..."

http://rapidshare.com/files/24164010/Awakening.avi.html

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Klikam i co sie okazało

"This server has a broken drive, which will be replaced as soon as possible. No data is lost. Unfortunately downloads from this server are not possible right now. We hope to continue with normal operation within the next 24 hours."

upsss

• Confused 1
Napisano

He, dzwieki pluskania fatalnie matematycznie jednakowe, bardzo to przeszkadza. Ruch kamerki fajny, tylko ten ruch głowy w góre na kratki niepotrzebny, ale to dlatego ze tam chyba sie uv posypało nieżle i psuje efekt ;) Szkoda ze na koncu, ten splajn tak krótko ;) ale ogolnie całkiem spoko klimacik.

• Confused 1
Napisano

No więc ...

musisz jeszcze nad tym popracować

jeśli masz aparat, albo jakąś mało kamerkę to przyczep ją sobie do głowy, włącz

po chodź po domu, a potem obejrzyj ten filmik i zobaczysz jaka jest różnica między ruchem kamery w maxie a tym nagranym

jak nie masz kamerki to zostaje ci wyobraźnia

pozdr..