Napisano 8 Kwiecień 200717 l czolem W tej chwili pracuje nad animacja 'flower', nie jest to wip, animacja jest juz skonczona, lub lekko doprawiana, i czeka na dzwiek :) szybki plakacik LINK http://www.asymphony.home.pl/peters/Flower_com.rar [20mb, qt] mam nadzieje, ze niedlugo pojawi sie tez dzwiek. Mile widziane komentarze :) p.
Napisano 8 Kwiecień 200717 l Autor mało i nie wiem o co kaman banalna historyjka, chodzi tu o rozrastajace sie krzewy na calej planecie, a glownie w pewnym panstwie, grodzie. p. edit: umieszczam jednak finalna wersje, z trailera rzeczywiscie nic nie wynika.
Napisano 9 Kwiecień 200717 l Autor rozmycia za mocno za często i za bardzo :P syl całkiem QL wlasnie jestem na etapie redukowania tego bluluuuuuu ;p
Napisano 14 Kwiecień 200717 l ...e bez dzwieku to mozna sobie popsuć wrazenie, nie oglądam zatem :P Daj znać jak bedzie :D
Napisano 15 Kwiecień 200717 l Autor ...e bez dzwieku to mozna sobie popsuć wrazenie, nie oglądam zatem :P Daj znać jak bedzie :D jeszcze troche trzeba poczekac,juz niedlugo ; )