Gość paytoplay Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 witam, drugi raz umieszczam ten wątek ze względu na złą nazwę :] Dzieki za poprzednie komentarze. Ujęcie zmienie ale chwilowo nie mam czasu i musze od tego odpoczą :]. jeśli macie jeszcze jakies uwagi odnosnie tej pracy wlacie. pozdrawiam i z góry dzieki za uwagi
gregorjan Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Żeby zmienić cokolwiek w swoim poście wystarczy się zalogować i kliknąć edytuj:)
Gość paytoplay Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 no tak ale teraz dopiero juz to wiem :] ale dzieki. mam nadzieje ze teraz jest juz wszystko ok
piksar Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 pomysł ciekawy ale kaustyki nieudane, plamy na suficie, podłodze
tpiatek Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 Przechylony kadr prawie o 45 stopni to za dużo dla mnie, nie przyjemnie mi się ogląda. Wielkie zamieszanie tu masz o tą kaustyke i brak koloru. Pozdrawiam
Fargate Napisano 10 Kwiecień 2007 Napisano 10 Kwiecień 2007 troszeczkę musisz to dopieścić :) -IMO teksturka ściany nie specjalnie pasuje do reszty sklepu. -modele monitorów od tyłu wyglądają całkiem fajnie. -scenka ma potencjał musisz tylko ładnie to oświetlić i poświęcić więcej czasu na rendering.
Rekomendowane odpowiedzi