t0maszku Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Cześć, Czy da się zaimportować pliki .3ds do ArCon-a ale ze światłami? Chodzi mi np. o lampę. Nie wiem czy da się, a kombinując samodzielnie nie wychodzi mi. Proszę o wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 http://www.arcon-software.com/ArCon-International/ArCon-Polen/arcon_start.htm Importer plików 3DS dla ArCon, konwerter dla obiektów stworzonych w programie 3D Studio cena 1.100pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0maszku Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Mam jeszcze jeden problem z importowaniem plików .3ds do ArCon-a. Mianowicie jeśli w ArConie obracam jakiś obiekt wyteksturowany to obiekt się obraca a tekstura nie i wygląda to jak krzywo nałożona tekstura. Przykładowo po obrocie o 45 stopni klocka wyteksturowanego cegiełkami, cegiełki są krzywo w stosunku do krawędzi klocka. Jak to poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0maszku Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Już nieaktualne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi