berni Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Witam i przesyłam kolejny projekcik stronki :] No i czekam na opinie ofcroz :) Oto obrazek:
wiggles Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 hmm te kolory jakos nie pasuja ps to bedzie stronka o rowerach ? :) jak tak to podaj link potem :)
leander Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Fajne jest logo, choć kierunek strzałki nie pasuje mi do hasła \"destination: progress\". Layout jak dla mnie niezbyt dobrze pomyślany. Ten szlaczek na gorze wraz z rozmytym napisem bym usunął. Troche.. badziewne :D Dobry pomysl z \"najnowszymi fotami\" na poczatek. Dzieki temu strona zyje.
berni Napisano 14 Listopad 2003 Autor Napisano 14 Listopad 2003 Tak stronka ma byc o rowerkach, jak juz zrobie w koncu te skrypty to zapodam linka ;) Hmm tylko o jaki szlaczek chodzi ? o hopki(dirty) ???
leander Napisano 14 Listopad 2003 Napisano 14 Listopad 2003 O sorry, nie załapałem idei hopków. Czyli trzeba by je zostawić (tzn- wymienić na lepsze :D)
Rekomendowane odpowiedzi