CG_Adam_Dedyk Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 Oto mój model robiłem go wczoraj z dzisiejszymi poprawkami. Wszystko robione w Modo.
..::Krzysiek M::.. Napisano 15 Kwiecień 2007 Napisano 15 Kwiecień 2007 Co mamy mówić co jest źle a dobrze skoro to jest total fantasy :) Jeśli chodzi o siatkę to ucz się już układać siatki odpowiednio Tu masz link do strony gdzie taadek i Nielot wystawiają siatki http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=34695 Zauważ że siatka idzie równo z mięśniami, musisz zobaczyć tylko zależności. Gosh ale się rozgadałem heheh ;) Pozdr
CG_Adam_Dedyk Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Napisano 15 Kwiecień 2007 Chciałem jeszcze podkreślic że to mój pierwszy model głowy, poprzednie modele to były np. same okolice oczy i oczy albo nos. Krzychu a co do siatki to wiem oglądałem te rzeczy i wogule anatomia i inne tutoriale miedzy innymi z gnomona. Ale to dopiero 1 model całej głowy a mam jeszcze tuzin pomysłów na inne;) P.S. Przy następnym modelu z pewnością bardziej się napracuje niż przy tym;)
Rekomendowane odpowiedzi