Matuzalem Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Witam Szukam i szukam, a co najgorsze inni też szukali i znaleźć nie mogą :] - ja również. Blueprints dla: Toyoty Corolla Liftback 4-drzwiowa rocznik '98 lub '99 (zdjęcie poniżej). Będę strasznie wdzięczny ... Pozdrawiam
ReflectVision Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 znalazlem wersje wrc - ksztalty są te same jedynie zderzaki inne ale nie wiem czy to Cie bedzie interesowalo
Matuzalem Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Napisano 19 Kwiecień 2007 No niestety nie, również ją widziałem. Kształty nie są te same :]. Ta którą podałeś jest 3-drzwiowa mnie jest potrzebna 4, do tego jest hatchback, a ja potrzebuje (jak na moim zdjęciu) liftback - wiem nie wspomniałem o tym, przepraszam, poprawię. Pozdrawiam
Matuzalem Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Napisano 19 Kwiecień 2007 Touch AAAAA KOCHAM CIĘ :* Wielkie dzięki!! Gdzie to znalazłeś...? Pozdrawiam
Touch Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Hehe, podałem źródło pod referencjami;) A gdyby ktoś potrzebował innych referencji popularnych samochodów, to kontaktujcie się na PW, mam tego trochę, może coś znajdę;) Pozdr!
Matuzalem Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Napisano 19 Kwiecień 2007 Touch sorry racja jest pod referkami nie zauważyłem, po prostu mnie zmiotło z wrażenia z siedzenia i nie zauważyłem. Dzięki raz jeszcze... Pozdrawiam
ReflectVision Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Touch znalazlbym ale rano na sm-cars wysypala sie baza danych :) i forum bylo nieczynne
Touch Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Hehe, ale to i tak była uwaga do Matuzalem'a;P
Matuzalem Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Napisano 19 Kwiecień 2007 hmm wiem, że nie jest to strasznie potrzebne, ale może miałby ktoś jeszcze rzut z góry? Pozdrawiam
ReflectVision Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 że nie jest to strasznie potrzebne mylisz sie, rzut z gory jest strasznie potrzebny :)
Matuzalem Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Napisano 19 Kwiecień 2007 no dla tego właśnie o nim wspominam ;] Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi