Napisano 18 Kwiecień 200717 l Witam Szukam i szukam, a co najgorsze inni też szukali i znaleźć nie mogą :] - ja również. Blueprints dla: Toyoty Corolla Liftback 4-drzwiowa rocznik '98 lub '99 (zdjęcie poniżej). Będę strasznie wdzięczny ... Pozdrawiam
Napisano 19 Kwiecień 200717 l znalazlem wersje wrc - ksztalty są te same jedynie zderzaki inne ale nie wiem czy to Cie bedzie interesowalo
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Autor No niestety nie, również ją widziałem. Kształty nie są te same :]. Ta którą podałeś jest 3-drzwiowa mnie jest potrzebna 4, do tego jest hatchback, a ja potrzebuje (jak na moim zdjęciu) liftback - wiem nie wspomniałem o tym, przepraszam, poprawię. Pozdrawiam
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Autor Touch AAAAA KOCHAM CIĘ :* Wielkie dzięki!! Gdzie to znalazłeś...? Pozdrawiam
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Hehe, podałem źródło pod referencjami;) A gdyby ktoś potrzebował innych referencji popularnych samochodów, to kontaktujcie się na PW, mam tego trochę, może coś znajdę;) Pozdr!
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Autor Touch sorry racja jest pod referkami nie zauważyłem, po prostu mnie zmiotło z wrażenia z siedzenia i nie zauważyłem. Dzięki raz jeszcze... Pozdrawiam
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Touch znalazlbym ale rano na sm-cars wysypala sie baza danych :) i forum bylo nieczynne
Napisano 19 Kwiecień 200717 l Autor hmm wiem, że nie jest to strasznie potrzebne, ale może miałby ktoś jeszcze rzut z góry? Pozdrawiam
Napisano 19 Kwiecień 200717 l że nie jest to strasznie potrzebne mylisz sie, rzut z gory jest strasznie potrzebny :)