Elvans Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 Od jakiegoś czasu troche modeluje w Wingsie i zawsze mam jeden problem.... render. Na początku pierwsze rendery robiłem normalnie przez OpenGL. Ale po kilku odrazu przestało mi się to podobać. Chciałem zapytać czym i jak najlepiej renderować w Wingsie żeby to miało ręce i nogi.
Ardeni Napisano 30 Kwiecień 2007 Napisano 30 Kwiecień 2007 Do lepszego renderingu można użyć: Yafray'a albo Toxic'a Z tego co pamiętam to yafray był w wingsie widoczny jako jeden z renderów, Toxic'a nie sprawdzałem. Zawsze można oczywiście exportować obiekt do maxa/blendera i tam pojechać czymś innym ;) pozdrawiam :)
Elvans Napisano 2 Maj 2007 Autor Napisano 2 Maj 2007 Dzięki za pomoc odrazu lepiej to wszystko wygląda.
Ramsez Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Sciagnolem te rendery i w wingsie ich nie widac. Jak mam w nich renderowac?
Gość nieboszczyk15 Napisano 6 Maj 2007 Napisano 6 Maj 2007 rendery dzialaja ale dlaczego one zapisuja w formatach tga i tych innych lipnych a nie np w jpg albo bmp mam jeszcze jeden problem kiedy proboje wyrenderowac cien w open gl to mi sie resetuje komputer ktos wie dlaczego ?? moze to wina karty mam geforce2mx/mx400
Rekomendowane odpowiedzi