Phantom Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 To taka w sumie odgrzana praca...którą mam zamiar kontynuować w wolnym czasie. Jak sama nazwa wskazuje monster jest krzyżówką Aliena z Zergiem i stworkiem biegającym w Pitch Black (polecam!!)...Najpierw była ręka...potem reszta :P wogóle to miał być speed ale siakoś mi nie wyszedł...:D ...czas pokaże co z tego wyjdzie:] pozdro...[piwo]
Cpt.Obvious Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 Niom phantom ciekawa pracka a ze to wip to jeszcze ciekawiej sie zapowiadatroche powinienes jeszcze zroznicowac grubosc kreski bo sie troche trzeba napatrzec zeby wszystko zobaczyc :) Niom kurde rób bo pracka z bitwy Ciem fajna wyszła i chcem zobaczyc jak z tym koksem se poradzisz :) pozdrawaim
Phantom Napisano 16 Listopad 2003 Autor Napisano 16 Listopad 2003 Tiger...ja mam taką dziwną schizę że nie zmieniam wogóle wielkości brusha...cały czas jest to ten sam zasłużony miękki pędzelek 5 px :D To chyba przez to że nic mi nie wychodzi ołowkiem...i pewnie to 5mm grubości grafitu jest odzwierciedleniem w tym wypadku :) wielkie dzięki za comment :] pozdro...
wiggles Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 o ja pie........:o:o:o:o szczena mi opadla powaga!!
giorgione Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 No na prawde coraz lepiej ci idzie z tym tablecikiem a hybryda niczego sobie:d czekam na wiecej:d Pozdr Giorgione
Phantom Napisano 17 Listopad 2003 Autor Napisano 17 Listopad 2003 Dzięki...miłe z was chłopaki :D a tak na dzisiaj updat...:) wiem jush na 100 % że będe robił całą rękę od początku...bo razi mnie ta przepaść moich umiejętności między nią a resztą ciała :P pozdrawiam [piwo]
leander Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Kurcze, a gdzie jest ta ręka? :) Bo poziomem od reszty odbiega ta część, która wygląda na głowę, ta rozmyta. Reszta super! W ogole nie mam pomyslu jak ty to robisz.
Cpt.Obvious Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Nadal mi sie to zlewa:/ Daj mu na brzuchu blurem i rozjasnij perspektywicznie bo jak bedziesz dalej dorabiał to sie pogubie.I tego blura mozna tu i ówdzie dac wiecej to wyjdzie taki ciekawy chitynowy
Phantom Napisano 18 Listopad 2003 Autor Napisano 18 Listopad 2003 leander - no normalnie to robie :P Tablecik i dziergam te kaszubskie wycinanki :D Tiger..jush ćwiczyłem na nim blura...wiem o co ci chodzi...jak skończe całość to zbluruje go :) Narazie że tak jak pisałem nie wiem czy to będzie scena czy ot sobie bazgrołek więc nie robie nic pochopnie :P nie chce nic spier...dzielić :D pozdrawiam :)
Siegmar Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 V! fajne... duzo dzierganki fakt... chcialbym miec tablet :( Tak jak mowiles... ręka (jesli mozna to tak nazwac) trochę (ale tylko ciut) gorzej niz reszta... warto poprawic... bede zagladal tu z przyjemnoscia
Phantom Napisano 19 Listopad 2003 Autor Napisano 19 Listopad 2003 dzięki Siegmar :) Tak jak tesh wcześniej pisałem najpierw powstałą ręka...potem po 1miesiącu postanowiłem zrobić reszte :) a w między czasie updat...:) i teraz zabiore się za ręce i może za ogonek :P pozdrawiam...[piwo]
wiggles Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 coz za mily pan :) ale serio kurde zaje..... rysunek :)!
Cpt.Obvious Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Potworek rzeczywiscie niczego sobie, miluchny taki :] Dobra juz nic nie mowie poczekam popatrze, jak sie phantom bedziesz opieprzał to osobiscie do wawy przyjade i skopie Ci tyłek :) Pozdrawiam
Phantom Napisano 20 Listopad 2003 Autor Napisano 20 Listopad 2003 no to czuje że jush w tym tygodniu wpadniesz do wawki :D Tiger ja niestety teraz będe pisał maturę :( więc czasu jak na lekarstwo...ale wielkie dzięki za commenty :) pozdro...
leander Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 łoo. Nieźle \'pocięty\' ten Monster :) (W. Szymborska by powiedziała, że zasupłany jak strucla). Coś mi nie pasuje z głową, ale reszta kosmiczna.
Phantom Napisano 21 Listopad 2003 Autor Napisano 21 Listopad 2003 a co dokładnie jeżeli można spytać?? :D zresztą tesh się zastanawiam nad lekkim upgradem samej głowy...zresztą teraz zastanawiam się nad sceną ...no i jak ja zdam maturę :P pozdro...[piwo]
Phantom Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 witam...poprawiłem rączkę...dodałem blura...troche pościemniałem :P
kora Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 phantom- to jest w zasadzie rewelacyjne:) zachwycona jestem:) pzdr
saygon Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 ja bym chyba inne syrki mu dal. te peacuja do jakiegos ciezkigozwierzecia a nie raczej ruchliwego jak to.ale moja opinie codoreszty znasz.
Cpt.Obvious Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 phantom, za czarne moim zdanie :P Pobawiłem sie chwile obrazkiem i moja propozycja jest taka. Potraktuj to jako wskazówke,zreszta co ja tam moge wiedziec, nie znam sie :)
Phantom Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 Originally posted by DruG Jak mozna rysunek potraktowac blurem?:( a dlaczego nie można?? Oświeć mnie?? Tiger...thx...ale to narazie preview jest...czyli nic pewnego...pozatym jeszcze zastanawiam się nad sceną... pozdro...i thx za comment...
dr Ug Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Bo wyglada to beznadziejnie. Tutaj machasz kreche, a tutaj rozmywasz - porazka. Jak wam sie wydaje, w jaki sposob sobie radzili malarze i graficy do tej pory? Nie bylo kompow, a jednak udawalo im sie uzyskac glebie w obrazie. Whatever, ja sie nie znam przeciez. Phantom: proponuje Ci malowac na jakims kolorku. Nie dosc, ze nie bedzie tak walilo po oczach, to dostaniesz mozliwosc rozjasniania bialym. Ale co ja tam wiem...
Rekomendowane odpowiedzi