xMark Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 skonczylem wlasnie moja 3 prace w maxie i chyba nie jest az tak zla. przynajmniej nie tak jak pierwsza :D czekam na komentarze i zabieram sie za 4 pradzekt moze jakaś wille :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 17 Listopad 2003 Autor Share Napisano 17 Listopad 2003 ujecie nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 17 Listopad 2003 Autor Share Napisano 17 Listopad 2003 ujecie nr 3, render wszystkich 3 trwal okolo 10 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 Zle nie jest, ale strasznie ciemno. Nie mowiac o tym, ze background jest w innej perspektywie to jest o wiele jasniejszy. Teoretycznie powinien dawac wiecej mocnego swiatla. Nie jestem specem od renderu, wiec tyle ode mnie. **EDIT** Slonce swieci \"zza plecow\", wiec chyba nie powinno tak wpadac przez okno;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 17 Listopad 2003 Autor Share Napisano 17 Listopad 2003 przyjmijmy ze okna sa przyciemniane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 okna sa przyciemniane ale jakos tego nie widac :) tzn wygladaja jak zwykle okna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 Wydaje mi sie ze ogladanie telewizji pod słonce bylo by dość ne wygodne, a nie widze zadnych zaslonek ;p A co do pracki to początki moga byc, ale popracuj jeszcze nad tym, moze jakies szczegoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 nio, mnie tez rzucilo sie w oczy ze swiatlo sloneczne wpada przez szyby, a slonce patrzac na budynki za oknem jest zupelnie z drugiej strony, ale ogolnie przytulnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 17 Listopad 2003 Share Napisano 17 Listopad 2003 felav ma racje :) ale dodaj tam jkies rolety i po sprawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ghost REAKTYWACJA Napisano 18 Listopad 2003 Share Napisano 18 Listopad 2003 Jak dla mnie to takie sobie Te odbicia i to co za oknem to takie sztuczne Ale człowiek uczy się na błędach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andree Napisano 19 Listopad 2003 Share Napisano 19 Listopad 2003 szuflady modelowales osobno czy to jest tylko ksztalt przodu(tak wyglada)? popracuj na tym jeszcze troche i bedzie git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 No jeszcze nie taki \"finished work\" ale podoba mi się coraz bardziej . MOje uwagi : 1. Dobrze , że zmieniłeś tło 2. Jeszcze popraw cienie i światło wpadające przez okna , cień lepiej skierować np równolegle w prawo -bardziej realisycznie i plastycznie wygląda 3. Daj więcej czadu do światła słonecznego , tak aby prawie rozświetlił lekko podłogę . 4. Cienie wtórne są jak dla mnie za blade i słabo widać szczegóły przedmiotów 5. Jeżeli zastosowałeś dodatkowe światło wewwnątrz - to też je popraw np kontrast . 6. Zrób coś z materiałem na podłodze 7. W świetle dziennym zastosój np soft shadow . tak aby cień od światła wpadający przez okno nie był jak wycięty z kartki , a był wraz z odległością od przedmiotu rozmyty. 8. Ogólnie popracuj nad materiałami bo takie jakieś plastikowe To na razie i owocnej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 23 Listopad 2003 Autor Share Napisano 23 Listopad 2003 dzieki za opinie i rady. w nastepnych pracach bede o nich pamietac ale do tej juz mi sie nie chce wracac. wziolem sie wlasnie za struganie auta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 Zwróć uwagę na kolorystykę, bo trochę się rozjeżdża... różne materiały wygldają tak rozieżnie, jakby wzięte z różbych pomieszczeń... takie wrażenie odniosłem... przyjmij jakąś tonację bo się chwilami kaszana robi... ale idziesz do przodu! tak trzymaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi