Napisano 5 Maj 200717 l Witam w tej cześci forum ;) ...czas odrzucic na chwile na bok świat 3D :rolleyes: Jestem amatorem w tej dziedzinie..."cykam" , bo bardzo lubie, sprawia mi to przyjemność, lecz nie spedzam przy tym za wiele czasu...dla tego tez moje zdjęcia to nie profesjonalne dzieła...sprzet także nie profesjonalny.. Wszystkie fotki wykonane na : cyfrówce Panosoic LUMIX DMC-FZ7 Fotki, które przedstawiam poniżej to jedne z moich pierwszych ..i wszystkie robione na działce..u babci..o to niektóre z nich :p Pozdrawiam... >>fotka 1 >>fotka 2 >>fotka 3 >>fotka 4 >>fotka 5 >>fotka 6 >>fotka7 >>fotka 8 >>fotka 9 >>fotka 10 >>fotka 11
Napisano 5 Maj 200717 l fajne... Ciepło je odebrałem.. 1 i 3 rządzą.. 4 5 i 6 coś z kompresją chyba/.. większość fotek ładnie skadrowana.. makro ach makro :D
Napisano 6 Maj 200717 l 7-fajowe 1- tez niczym sobie 2- slimak ma potencjal ale poznienial ustawiania zeby tlo bylo bardziej rozmyte 6- fajne cieple kolorki
Napisano 7 Maj 200717 l fotki jak dla mnie spoko, gdzie nie gdzie tylko brak ostrosci, fajna ramka i kolory. Slimak najlepszy reszta troszke nudnawe ale ciesza oko :)