Z.F. Genom Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Witam Przedstawiam mój demoReel, Ogólnie wszystkie prace są z 2006 jednak dopiero teraz poskładałem to wszystko w całość. Orginalne wymiary to 1080p. oraz wersja 720p http://rapidshare.com/files/29827401/demoReel_720p_wmv.wmv.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 Taki trochę Old School. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 voleme light mogles odpuscic no i ten poczatek kiepski, ale reszta jest super ! w tej katedrze brakuje jakiegos GI i ladnych swiatel ale fajny taki morczny klimat wyszedl te ruchome filmiki na poczatku zrobiles w AE ? czy jakims sofcie do 3d ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 6 Maj 2007 Share Napisano 6 Maj 2007 wygląda na ae ale co ja tam wiem:P dla mnie bajer ,ale za ciemno w tej katedrze ,ledwo widziałem postacie:P hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z.F. Genom Napisano 6 Maj 2007 Autor Share Napisano 6 Maj 2007 Jedna klatka z Gi liczyła się 45minut dlatego sobie odpusciłem. tamte filmiki były robione na Ae i C4D. Na youtube faktycznie jest za ciemno, jednak jest to wina kompresji youtube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi