Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, chciałbym oddać pod waszą ocenę animacje wykonane przezemnie i przez mojego kolegę. Dopiero zaczynamy zabawę w takie "filmiki" dlatego prosimy o wyrozumiałość.

Nasza I(klik) oraz II(klik)praca, nie są rewelacyjne. Gdyż nie mieliśmy jeszcze doświadczenia. W filmiku niżej, nastąpił wyraźny postęp, filmiki chodzą szybciej, oraz została dodana grafika.

Poniżej zamieszczam recenzje naszego 3 filmiku.

Chcielibyśmy również prosić, o uwagi dotyczące filmików, abyśmy mogli je uwzględnić przy tworzeniu kolejnych filmików. Za wszystko serdecznie dziękujemy !

Wraz z kolegą. Który wymiyślił scenariusz częściowo. Powstała 3 część przygód naszego "Patyczaka". Film powstał tak szybko, gdyż kolega chciał zobaczyć ten program ;) A, że obiecałem kolejną wersje przygód patyczaka, pokazałem mu jak się robi właśnie na tym odcinku ;)

W filmiku zobaczymy:

Naszego patyczaka, który walczy z przeciwnikiem. Przeciwnik w tym odcinku wyposażony jest w kij.

Nie zabraknie oczywiście serii "Siekiera" i "Nabój", którą widzieliśmy na końcu 2 poprzednich filmików.

Film od lat 12 ;)

Jest oczywiście dodana lepsza grafika.

Film chodzi ciut szybciej, jednak bez rewelacji ;)

W następnej wersji postaram się dodać napisy końcowe, niestety wpierw musze się dowiedzieć jak :D

Zapraszam do oglądania

Podaje w formie linku, ze względu na moją przedmowe :D

Wersja z głosem:

Wersja bez głosu:

Przygody Patyczaka. Odcinek numer 3. KLIK

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehe. No nie jest to mistrzostwo swiata i widac, ze dopiero zaczynacie. Ale fajnie, ze cos robicie i macie z tego radoche.

Polecam jakas ksiazke o animacji klasycznej (najlepiej Animators Survival Kit, do kupienia na Amazonie, ale moze i ktos sprzedaje na Allegro), zeby poznac podstawy, pewne zasady. Wtedy na pewno Wasze animacje beda lepsze:)

Nie zniechecajcie sie i tworzcie dalej :)

Napisano

Ostra jazda, że tak powiem :) Ale jak to się mówi... trening czyni mistrza! Róbcie kolejne filmiki.. i jeszcze kolejne! I tak do oporu! Ciężka praca w końcu zaowocuje.