Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Prosze o komentarze.. Myszka ..w PS narazie ..

Dlaczego stworzyłem watek .. ? Dlatego ze chce sie zmotywowac do systematycznej pracy i konsekwencji..

Pozdro

2001833509560722976_rs.jpg

2001825562523540738_rs.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Mogłeś miniaturke dołączyc bo wątek trudno wypatrzyc w 2d galerii

Praca ma przyjemny klimacik, musiałbyś troche jeszcze posiedziec nad doprecyzowaniem swiatła i jakims moze miejscowym ozywieniem koloru/ dodaniem detalu ( na ile mycha pozwoli )

Napisano
  • Autor

Łukasz Jaskólski oj dzieki Łukasz .. hmm mniniaturke dołanczam.. a i dorzucam kolejne etapy ..

Szczerze mowiac to kiepsko sie to robi myszka ...

Z tego miejsca Pozdrawiam!! LACEDEMONA ,AmRUn'a,ManiakaS i Biglegowskiego- Ktorych maltretuje od pewnego czasu na gadu ..

mam nadzieje ze chociaz jedno z moich pytan miało ses ...

Hmm prace chyba po skonczenniu albo w trakcie dam mojej pani od Woku bo ino koniec roku sie z blirza a ocena nie jest za dobra :D ...

Przepraszam za orty ..

A ty C.D

2001229134309889741_rs.jpg

2001274918034868261_rs.jpg

2001258812170458563_rs.jpg

Napisano
  • Autor

zrobiłem lustrzanke i bawie sie dalej ;P:D

2003111599249407509_rs.jpg

Prosze o Comentarze bo za wiele tu ich nie jest .. no i o rady przede wszystkim !

Napisano

Oho! Chyba ktos mnie wola ;)

A serio, to pierwszy szkic jest rewelacyjny jak dla mnie. Jakos do mnie przemawia. Po pierwsze przez zbicie calosci w jeden ciekawy ksztalt przez co czyta sie obrazek od ogolu do szczegolu. Po drugie sa fajne kontrasty, duza-gruba-stara postac i mala-drobna-mloda postac. Wielkie oczy, male oczy itp. Do tego dochodza ciekawe, osobliwe grymasy twarzy, ktore zlapales w szkicu. Ale faktem jest, ze czesto traci sie je przy wejsciu w detal.

W tej aktualnej wersji troche zatarly sie te kontrasty oraz zgubila sie relacja miedzy obiema postaciami. W szkicu byla moze troche absurdalna, ale mocno wyczuwalna i intrygujaca. Mam tu na mysli relacje psychologiczna a nie graficzna, formalna.

Napisano

Faktycznie patrząc na postępy w pracy ma się ochotę powiedzieć "wróć!" ;) Dokładnie to co napisał Leander.