JakóbM Napisano 13 Maj 2007 Napisano 13 Maj 2007 Prosze o komentarze.. Myszka ..w PS narazie .. Dlaczego stworzyłem watek .. ? Dlatego ze chce sie zmotywowac do systematycznej pracy i konsekwencji.. Pozdro
Łukasz Jaskólski Napisano 16 Maj 2007 Napisano 16 Maj 2007 Mogłeś miniaturke dołączyc bo wątek trudno wypatrzyc w 2d galerii Praca ma przyjemny klimacik, musiałbyś troche jeszcze posiedziec nad doprecyzowaniem swiatła i jakims moze miejscowym ozywieniem koloru/ dodaniem detalu ( na ile mycha pozwoli )
JakóbM Napisano 16 Maj 2007 Autor Napisano 16 Maj 2007 Łukasz Jaskólski oj dzieki Łukasz .. hmm mniniaturke dołanczam.. a i dorzucam kolejne etapy .. Szczerze mowiac to kiepsko sie to robi myszka ... Z tego miejsca Pozdrawiam!! LACEDEMONA ,AmRUn'a,ManiakaS i Biglegowskiego- Ktorych maltretuje od pewnego czasu na gadu .. mam nadzieje ze chociaz jedno z moich pytan miało ses ... Hmm prace chyba po skonczenniu albo w trakcie dam mojej pani od Woku bo ino koniec roku sie z blirza a ocena nie jest za dobra :D ... Przepraszam za orty .. A ty C.D
JakóbM Napisano 17 Maj 2007 Autor Napisano 17 Maj 2007 zrobiłem lustrzanke i bawie sie dalej ;P:D Prosze o Comentarze bo za wiele tu ich nie jest .. no i o rady przede wszystkim !
JakóbM Napisano 18 Maj 2007 Autor Napisano 18 Maj 2007 szkoda ze nikt nie komentuje ... hmm posłuchałbym rad madrzejszych kolegow ...
leander Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Oho! Chyba ktos mnie wola ;) A serio, to pierwszy szkic jest rewelacyjny jak dla mnie. Jakos do mnie przemawia. Po pierwsze przez zbicie calosci w jeden ciekawy ksztalt przez co czyta sie obrazek od ogolu do szczegolu. Po drugie sa fajne kontrasty, duza-gruba-stara postac i mala-drobna-mloda postac. Wielkie oczy, male oczy itp. Do tego dochodza ciekawe, osobliwe grymasy twarzy, ktore zlapales w szkicu. Ale faktem jest, ze czesto traci sie je przy wejsciu w detal. W tej aktualnej wersji troche zatarly sie te kontrasty oraz zgubila sie relacja miedzy obiema postaciami. W szkicu byla moze troche absurdalna, ale mocno wyczuwalna i intrygujaca. Mam tu na mysli relacje psychologiczna a nie graficzna, formalna.
JakóbM Napisano 19 Maj 2007 Autor Napisano 19 Maj 2007 leander Dziekuje za komentarz.... Chyba juz wiem co zrobic ;) Pozdrawiam !
veri_jr Napisano 19 Maj 2007 Napisano 19 Maj 2007 Faktycznie patrząc na postępy w pracy ma się ochotę powiedzieć "wróć!" ;) Dokładnie to co napisał Leander.
Rekomendowane odpowiedzi