Napisano 20 Maj 200717 l Troche szkicow z lezaka przy basenie hotelowym. Moze ktos sie z czasem dorzuci do tego watku ze swoimi szkicami? Krytyka, korekty i uwagi mile widziane.
Napisano 20 Maj 200717 l hehe dobry pomysl zeby tak sobie na basenie ludzi poszkicowac :) fajne..lubie taka mocną i troche chaotyczna kreche...
Napisano 20 Maj 200717 l idealnie sie wstrzeliles z tymi szkicami w dzisiejsza pogode :) ... fajne swiatlo , az czuc ze jest goraco
Napisano 20 Maj 200717 l fajne tylko ze miejscami pion i poziom traktujesz tak samo... przez co robi sie troche plasko...np Twoja stopa.... :) nie nooo co ja sie madrze...klawe rysunki . a jakies malowanki masz? :)
Napisano 21 Maj 200717 l Dobrze, ze umieszciles postacie w jakiejs przestrzeni, a nie wkleiles w obrazek. Ogolnie zacne ale twarz z prawego profilu cos nie teges...
Napisano 21 Maj 200717 l b. fajne pracki-naprawde fajna luzacka krecha PS swoja droga natknalem sie na jakims forum na twoje starsze pracki,niewiem jaki odstep czasu jest miedzy nimi a tymi najnowszymi,ale progress jak stad do gruzji!tak trzymac amigo!
Napisano 21 Maj 200717 l Autor Dzieki wszystkim :) fajne tylko ze miejscami pion i poziom traktujesz tak samo...:)Masz na mysli kierunek kreski, czy cos jeszcze? a jakies malowanki masz? :)Niestety od roku niczego nie namalowalem farbami :/ PS swoja droga natknalem sie na jakims forum na twoje starsze pracki,niewiem jaki odstep czasu jest miedzy nimi a tymi najnowszymi,ale progress jak stad do gruzji!tak trzymac amigo!Dzieki, milo slyszec :) Szkoda, ze od roku sie opierniczam, ale ochota do rysowania powoli wraca. Mam nadzieje, ze cos tu jeszcze wrzuce.
Napisano 21 Maj 200717 l tak wlasnie to mam na mysli :) i szkoda ze nic nie malujesz z checią bym poogladal jakies Twoje malunki bo z tego co pamietam niezle Ci to wychodzilo :) pzdr
Napisano 22 Maj 200717 l Fajna krecha... miał bym jedną uwagę krytyczną....brak pięknych kobiecych biustów. :)