Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich na tym forum jestem tu nowy także proszę o wyrozumiałość jeśli umieściłem posta w złym miejscu. Więc tak, mam problem i nie mam zielonego pojęcia jak to rozwiązać, grzebałem we wszystkich opcjach i nie rozwiązałem go, prawodpodobnie odpowiedź jest prosta, może nawet banalna ale niestety nie udało mi się rozgryżć mojego problemu. Używam mayi 8.5 i ostatnio zaczołem się bawić troszkę particlami

screen1.png.htmlscreen1.png.html8e35fffcab.png

jak widac na obrazku particle w oddali nakładają się na siebie, jasne z ciemnymi, ciemne są "nad" bliżej ekranu jasne z ciemnymi też działają i nakładają się na siebie ale czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego widać te małe praticle w oddali ? pod tymi które są blisko ekranu ? Robiłem już wszystko i opadły mi już ręce, czy tkoś wie jak to ustawić żebym miał normalną animację bez prześwitywania particli z oddali na te bliżej ? Byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam.

Ps. Zdjęcie wczutyje się jak krew z nosa, nie wiem czemu ale imageshack padł a ta strona której użyłem wydaje się być kąpletnie do d** no chyba, że mój super szybki internet znowu z w o l n i ł jak to ma w zwyczaju.

• Wyświetleń 584
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.