Napisano 25 Maj 200717 l jak wyeliminować spayna z renderingu który jest podstawą dla liny w reaktorze?? cały czas jest renderowany i nieiwem jak go wyłaczyć a jak cjce go usunąc to usuwa mi tez line ktoś niech poratuje
Napisano 25 Maj 200717 l a co to jest spayna ? :> tak czy siak, obiekty które można zrenderować zawsze w properties mają opcje renderable, zestrzel ptaszka przy tej opcji i bedzie dobrze ;-)
Napisano 25 Maj 200717 l 1 sposób Zaznacz splane -> panel Modyfi -> Rendering -> odznacze enable in renderer 2 sposób Zaznacz splane -> prawy klawisz myszy -> Properties -> odznacz Renderable
Napisano 25 Maj 200717 l Autor splayna wiem wiem literówka to była ale mi to nic nie daje chodzi o to że ten spline i lina to dwa obiekty ale jako jeden można zaznaczyć i jak odznaczam rendenable to obydwa mi się nie renderuja a chodzi mi o to że jedna jest już animowana liną na której sie dynda żarówka a druga to był wzór dla reaktora i jak sie włącza symulacje to z tego splina odpada lina i si edynda ale ten spline jest niruchomy drógi