bodzio600 Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 to moje prace krtóre wykonałem recznie wiekszość to kreski i troszke szkiców ,wszystkie są tworem mojej wobrażni .... miłego oglądania :D czekam na komętarze ... ;]
bodzio600 Napisano 26 Maj 2007 Autor Napisano 26 Maj 2007 to jeszcze troszke dosylam i to narazie na tyle .... czekam na oceny :d
Gomez Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 Strasznie mi sie podoba ta panna z wielkim okiem. Chyba zrobie taka w 3d jesli nie masz nic przeciwko :) Fajna jest tez twarz z profilu z ostatniego postu - z wyobrazni czy z natury? Ostatni obrazek tez jest calkiem fajny. Poza tym proporcje gubisz - za duze tylki, chyba ze takie mialy byc ale watpie. Rysujesz tylko stylizowane, mangowe rzeczy czy realistyczne tez? Tu widze tylko 1 realistyczna prace.
bodzio600 Napisano 27 Maj 2007 Autor Napisano 27 Maj 2007 rysuje tez z natury ... jak najbardziej nie mam nic przeciwko temu zebys zrobil wersje 3D ktorwgo kolwiek z rysunkow .... , a co do proporcji sa jak najbardziej zamierzone to taki zabieg .... chcialem sprawidzic jak to wszystko bedzie wygladac .... bardzo lubie taka zachwiana kreske komiksowa i ten brak proporcji szczegolnie przy kraglosciach kobiet :D:D PS twarz jest z wyobrazni zreszta jak wszystko
Grudzien Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 mnie sie bardzo podobaja prace 2, 3 i 4 z pierwszego postu i 3 z trzeciego (taki w stylu tattoo), ale reszta tez calkiem fajna
bodzio600 Napisano 28 Maj 2007 Autor Napisano 28 Maj 2007 to jeszcze troaszke dorzucam tak do oceny i popatrzenia :D
Rekomendowane odpowiedzi