Sargoth Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 hej Z czystych nudow i checi sprobowania czegos nowego zabralem sie za matte painting. To moja pierwsza praca tego typu wiec postanowilem zrobic czesto powtarzajacy sie motyw czyli "haunted house". oryginal matte w planach male set extension, pare poprawek (np. zamiana drzewa po prawej na bardziej martwe, rozjasnienie roslinek przed domem bo chyba zbyt ciemne) wszelkie uwagi mile widziane (glownie na temat kolorystyki, cieni, swiatla)
piksar Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 mi się podoba, może lepiej bez tych świetlików - śiakoś nie pasują to przerobione drzewo wyglada na półprzezroczyste
DaRoZ Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 fajne fajne, aczykolwiek swietliki czy co tam wygladaja fatalnie :P wywal czym predzej :D pozdro
Sargoth Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Napisano 3 Czerwiec 2007 taa te swietliki to niby mialy byc oczy jakis stworkow ale mnie tez nie pasowaly wiec wyrzucilem ;) malutki update, poprawilem pare rzeczy, co nieco dodalem teraz sie mecze z rozjasnianiem zeby ladnie blyskawice wkomponowac ale cos mi nie idzie
huzdebos Napisano 3 Czerwiec 2007 Napisano 3 Czerwiec 2007 z blyskawica faojwy obrazek, ale te "rozjasnienia odpiorunowe" ja bym zrobil o wiele mniejsze ale mocniejsze, np na dachu zpfrw
Sargoth Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 znalazlem troszke wolnego czasu i pozmienialem/pododawalem tu i tam pare rzeczy
Rekomendowane odpowiedzi