Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Proszę o pomoc w ukończeniu mojej grafiki. Pomysł zaczerpnięty z okładki Deep Purple. Calość wykonana w 3d studio + pare małych poprawek na photoshopie.

Jestem raczej mało doświadczonym użytkownikiem 3d studio. Co powinienem zrobić żeby praca wyglądała lepiej? Z pewnością sprzydały by sie jakieś tekstury ale nie mam pojęcia jak je prawidłowo nałożyć. No i sam render pozostawia wiele do życzenia ale też nie wiem jak się za to zabrać. Tutoriale są słabo pomocne bo mam za mała wiedzę. Więc wszelkie wskazówki będą bardzo pomocne. No i co wogóle sądzicie o mojej pracy??? Dzięki

kris_hm

• Odpowiedzi 1
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmm wygląda ciekawie ... ;]

No to tak to co zauwarzyłem ... to bardziej wygląda jak smoczyca i smocze dziecko .... może popraw proporcję... zmień poze że patrzą na siebię albo jeden drugiego gryźie .... popraw modele smoczków(w zbrushu np. jak umierz) popraw teren... cos ciekawego w background wstaw (może jakis wulkan w photoshopie lawa itp...) Przydało by się troche żywego ognia w miejscu dymu.... Może jeszcze jacyś wystraszeni ludzie ;> i sam niewiem :P kręć kombinój :P

Pozatym to fajnie wygląda :) jak typowy wip ^^

Wspomniałes coś o mapowaniu/koordynatacj... http://waylon-art.com/uvw_tutorial/uvwtut_01.html tutaj masz ładny tutorial na ten temat....