Napisano 5 Czerwiec 200717 l Witam! Temat sie troche zdezaktualizowal i nie moge znalezc pewnych informacji, natomiast prosilbym Was , jaka mam w koncu kupic karte, chodzi mi jedynie o to zeby sprawnie wyswietlala obraz we viewportach maxa. Jakiej firmy sprzet jest stabilny, nie znosze jak sie cos wiesza, mam aktualnie p4 2,4ghz 1,5gb ramu i plyte Gigabyte i wszystko hula bez problemu. Kupilem GF 7300gt, firmy Palit i max zaczal sie wysypywac, wiec co byscie polecili, bo karte oddalem i mam sie zdecydowac na cos innego, tylko co? Czy mam cos przerabiac na Quadro, jak to teraz wyglada? Budzet, 300-500zl .
Napisano 7 Czerwiec 200717 l No nie jestem pewien czy dasz rade coś dobrego zakupić z takim budżetem no chyba, że sprawa dotyczy sprzętu używanego ... Ech, pomyliłem się za tą cene jednak można już dostać co nie co, a w związku z tym polecam: http://www.allegro.pl/item202935108_msi_8600gt_256mb_540_1400_mhz_dx10_8600_gt_cicha_.html - wydawało mi się, że cena jest wyższa ...
Napisano 7 Czerwiec 200717 l rozumiem ze maxtreme bedzie dzialalo, a sama karta bedzie sprawnie dzialac z maxem? Bo po tej przygodzie z tym gf7300 gt, to mam juz lekka schize ...
Napisano 8 Czerwiec 200717 l z maxem powinna działać dobrze ale co do maxtreme to nie jestem pewien ... musisz spojrzec na google :)