Napisano 5 Czerwiec 200717 l Stronka: jak widać. http://www.reinexen.yoyo.pl Tematyka: masaże. Problem: brak weny. Pomóżcie, nie wiem w którą stronę iść z tą stronką. Pozdrawiam.
Napisano 5 Czerwiec 200717 l W ktora strone? Do zrodel. Polecam najpierw rozrysowac sobie www na kartce, a pozniej projektowac. templatemonster.com, digart.pl, styleboost.com, deviantart.com - coby podlapac inspiracji. Pozdrawiam
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Knysha ma rzadko rację, ale teraz w pełni się z nim zgadzam :P ..żartowałem z tą rację - nie wściekaj się :)
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Autor Wiem, że możecie mi podać kilka stronek, ale prosiłbym was żebyście napisali co jest źle, a co dobrze. A co najważniejsze, co Wy byście dołożyli, lub wywalili. Projekt miałem, ale w czasie produkcji uległ zmianie i powstało to :D. Mi się zdaje, że te guziki po lewej w ogóle nie pasują stylem do prawej strony zielonej. Ponadto brakuje jakiegoś miłego backgrounu. Nie wiem jak mógłby wyglądać. Ważne żeby się kojarzył z masażami. Ponadto kolor tła jest do d....
Napisano 5 Czerwiec 200717 l U mnie pod IE i FF strona wyglada jak po huraganie. Wszystko sie rozjezdza, elementy gdzies fruwaja. Generalnie przy takiej tematyce powinenes myslec o stworzeniu wrazenia wygody, komfortu, relaksu, bezpieczenstwa, zmyslowosci itd. Te pikselowe ikonki przy menu na pewno nie pasuja do tej charakterystyki :) Pomysl jakie kolory i ksztalty pasuja i zacznij tak budowac strone. Mysl tez o wygodzie odwiedzajacego strone. Obecnie przeczytanie menu i prawej kolumny to katorga.
Napisano 5 Czerwiec 200717 l Straszny bałagan masz na tej stronce Poszukaj inny stronek o masażu, polskie,zagraniczne I postaraj się zaprojektować swoją tak aby prezentowała się o wiele lepiej Gdybym był klientem i wszedł bym na twoją strone to od razu bym zrezygnował z twojej oferty (no chyba że ceny by były przystępne :P ) Więc pomyśl, zaplanuj i zrób od nowa tą stronke Powodzenia EDIT kurde leander mi sie tu wepchną :P
Napisano 6 Czerwiec 200717 l nom zgadzam sie z poprzednikami masa rzeczy do poprawki - lecz wpierw powinieneś dokładnie zaprojektować wygląd stronki - przekładanie kodu itp. powinieneś zrobić na końcu - po przemyślanym projekcie.
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Autor tą stronkę sprawdzałem tylko w operze i nie zauważyłem, że w IE i FF wywala takie farmazony. Dzięki za wszystkie uwagi. Zobacze czy da się jeszcze coś z tym zrobić (po co korzystałem z tabel, o mamo).