Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

W ktora strone? Do zrodel. Polecam najpierw rozrysowac sobie www na kartce, a pozniej projektowac.

templatemonster.com, digart.pl, styleboost.com, deviantart.com - coby podlapac inspiracji.

Pozdrawiam

Napisano

Knysha ma rzadko rację, ale teraz w pełni się z nim zgadzam :P

..żartowałem z tą rację - nie wściekaj się :)

Napisano
  • Autor

Wiem, że możecie mi podać kilka stronek, ale prosiłbym was żebyście napisali co jest źle, a co dobrze. A co najważniejsze, co Wy byście dołożyli, lub wywalili.

Projekt miałem, ale w czasie produkcji uległ zmianie i powstało to :D.

Mi się zdaje, że te guziki po lewej w ogóle nie pasują stylem do prawej strony zielonej.

Ponadto brakuje jakiegoś miłego backgrounu. Nie wiem jak mógłby wyglądać.

Ważne żeby się kojarzył z masażami. Ponadto kolor tła jest do d....

Napisano

U mnie pod IE i FF strona wyglada jak po huraganie. Wszystko sie rozjezdza, elementy gdzies fruwaja.

Generalnie przy takiej tematyce powinenes myslec o stworzeniu wrazenia wygody, komfortu, relaksu, bezpieczenstwa, zmyslowosci itd. Te pikselowe ikonki przy menu na pewno nie pasuja do tej charakterystyki :) Pomysl jakie kolory i ksztalty pasuja i zacznij tak budowac strone.

Mysl tez o wygodzie odwiedzajacego strone. Obecnie przeczytanie menu i prawej kolumny to katorga.

Napisano

Straszny bałagan masz na tej stronce

Poszukaj inny stronek o masażu, polskie,zagraniczne

I postaraj się zaprojektować swoją tak aby prezentowała się o wiele lepiej

Gdybym był klientem i wszedł bym na twoją strone to od razu bym zrezygnował z twojej oferty (no chyba że ceny by były przystępne :P )

Więc pomyśl, zaplanuj i zrób od nowa tą stronke

Powodzenia

EDIT

kurde leander mi sie tu wepchną :P

Napisano

nom zgadzam sie z poprzednikami

masa rzeczy do poprawki - lecz wpierw powinieneś dokładnie zaprojektować wygląd stronki - przekładanie kodu itp. powinieneś zrobić na końcu - po przemyślanym projekcie.

Napisano
  • Autor

tą stronkę sprawdzałem tylko w operze i nie zauważyłem, że w IE i FF wywala takie farmazony. Dzięki za wszystkie uwagi. Zobacze czy da się jeszcze coś z tym zrobić (po co korzystałem z tabel, o mamo).