Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witajcie. Chcę spróbować swych sił choć to minibitwa. Liczę że dużo się z niej nauczę. Najwyżej się ośmieszę ;) Gdy myślę o alchemiku od razu nachodzą mi na myśl inkwizycje. Taki mały rys myślowy:

koncepthw2.png

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

proszę o wszelkie komenty i porady. mały progress. pozdrawiam!probavg4.png

Napisano

Troszkę nieciekawa kompozycja, pal za niski (jak by koleś się wyprostował to by się uwolnił :)) Strasznie połamany ten alchemik...myślę o proporcjach. Popraw sobie wszystko na starcie bo potem będzie klapa.

Pozdrawiam

Kuba

Napisano

Ciekawy pomysl ale kompozycja i tym podobne nie zbyt, alchemik od profilu inkwizytorzy [czy te cosie z pochodniami] centralnie na wprost... takie to niezbyt ciekawe. Ja bym to widzial tak: "kadr z lotu ptaka" w dole wiesniakow, w centrum alchemika na jakims podescie/kopcu/gorce [tak zeby byl powyzej tlumow] przywiazanego do pala i kilku idacych ku niemu inkwizytorow z zapalonymi pochodniami. Akcja toczy sie na placu w jakims biednym obskurnym miasteczku daleko w tle moze jakis zameczek :D To tylko taki moj zamysl... no i z wykonaniem takiego czegos napewno bylo by trudniej ;) ale korzystaj...

Pozdro

p.s znawca nie jestem...

Napisano
  • Autor

Spróbowałem zmierzyć się z formą. Myślę, że ta będzie ciekawa, o ile nie polegnę od strony technicznej...

proba2vp0.png

Napisano
  • Autor

Próbuję podejść do tego tematu trochę bardziej profesjonalnie, jak wam się podoba ten koncept?:

konceptip5.png

Napisano
  • Autor

Dodałem troszkę kolorków. Mam małe problemy z beczułkami co pewnie widać. MOże jednak podczas tej bitwy uda mi się jakoś lepiej rysować detale. Na razie lipa, ale proszę o porady i komentarze. pozdrawiam :)

koncepthw2.png

Napisano

Domy za blisko stosu, zajely by sie od ognia. Beczulki i krzyze wydaja sie nie potrzebne. Postaraj sie w jakis inny sposob pokazac "inkwizycje" i walke z herezja ;) tzn. przydal by sie chociaz jeden koles w czarnym plaszczu z krzyzem na plerach ;) Tak swoja droga... alchemikow palono na stosach ? Predzej chyba ludzi za herezje, wiedzmy, czy tez kobity uwarzajace sie za takowe :D Alchemik kojarzy mi sie ze starym dziadem od mikstur, ziolek, ktore raczej nie sa bluznierstwem ;)

pozdro

p.s chyba ze ziolka i wazenie mikstur byly tylko przykrywka dla jakiejs czarnej magii oO

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.