Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No, coż.. w końcu nadszedł ten dzień kiedy pierwszy raz pokazuję swoją pracę szerszej publiczności. Wczoraj coś mnie uderzyło i postanowiłem wykonać rekonstrukcję Forum Trajana. Cóż to u licha jest? Rzymianie kochali wydawać forsę na biblioteki itp i fundneli sobie arcydzieło (tak na marginesie nic z niego nie zostało do czasów obecnych ;-). To co

widzicie pod dołem jest to jedynie próbna scena mająca na celu zweryfikować co już robię dobrze, a co nie. CHCĘ TUTAJ ZAZNACZYĆ PEWNĄ RZECZ! Jestem początkujący w 3D, zabawę zacząłem

w wakacje i jeszcze pewnie dużo muszę się nauczyć. Jeżeli coś na scenie się wam nie spodobało bardzo bym prosił o jakieś wyjaśnienia \"Jak to robić lepiej itp.\" Za wszystkie opinie z góry dziekuję.

P.S Interesują mnie 3 zagadnienia: Światło, Modeling i Texturing

test.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Objecty zabardzo sie wyrozniaa na tle tej sciany, zmien tex jednego albo drugieg, co to za odbicia dziwne. Jaki render?

Napisano

hmm v-ray by sie przydal i od razu lepiej by wygladalo. ale pracka fajna :D i ladnie wykonana

Napisano

Chwilę mnie nie było i już tyle odpowiedzi! Więc po kolei... co do texturki macie rację. Właśnie szukam czegoś innego. Refleksy :) - nie mam pojęcia jak powstały. Mam problemy z opanowaniem \"nowego rendera\". Co do v-ray\'a nie zgadzam sie z Szanownym Panem xMarkiem - Menal Ray jest MOIM ZDANIEM lepszy. Próbowałem już wszystkie możliwe - Brazil 1.05, Vray Advance, Final Render Stage 1 i właśnie mentalek przypadł mi do gustu. No, ale zawsze MOGĘ SIĘ MYLIĆ! JESTEM POCZĄTKUJĄCY :D JESZCZE RAZ ZA WSZYSTKIE KOMENTARZE WIELKIE THX

Napisano

spoko ja tez jestem poacztujacym i pewnie krocej siedze w tym niz ty. jesli mental ci pasuje to spoko :D