_qb Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 witam jestem ciekawy waszych opinii na temat zarowno wizu jak i projektu zdaje sobie sprawe ,ze w porownaniu z tym co sie tu prezentuje to jeszcze duzo brakuje do " konca" ale projekt z uczelni.oddany,wiec juz nic nie bede zmienial/. jest to projekt muzeum plakatu kubanskiego robiony w ramach planu rewitalizacji zapuszczonej dzielnic havany - barrio de colon http://img79.imageshack.us/my.php?image=15682284me4.jpg
buczer Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 bardzo ciekawe, jedynie za bardzo przypadkowa kompozycja samych brył i okien. okna w tej konwencji powinny być bardziej płaszczyznami niż otworami w ścianie. same obrazki takie jak być powinny :)
_qb Napisano 19 Czerwiec 2007 Autor Napisano 19 Czerwiec 2007 hi peter dzieki sprawdzalem stronke twoja....bardzo ladne projekty.widze,ze tez z krakowa i tez u "grid freak;a" byles:) o ktore okna chodzi? bo nie do konca rozumiem....to co nie jest pomaranczowe to istniejaca juz zabudowa
oskar_h Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 obrazki bardzo ladne, ale jesli mialbym ocenic sam projekt to potrzebowalbym jeszcze rzutow :) ciezko cos powieziec o bryle; z czego wynika takie a nie inne usytuwanie okien, etc.. jesli chodzio same wizualizacje, to razi mnie ten poamranczowy kolor oraz material urzyty jako szklo. wyglada to bardziej jak plastyk. ogolnie wyglada to jednak ciekawie :) pozdrawiam
lukasz3d Napisano 13 Lipiec 2007 Napisano 13 Lipiec 2007 a mnie sie tez podoba-fajna kompozycja i pomysl.Milo sie patrzy
Rekomendowane odpowiedzi