LeyAss Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 Layout do oceny: http://www.greenart-foto.pl/ firma zajmuje sie fotografia lotnicza i projektowaniem ogrodow. Narazie dziala tylko fotografia, ogrody z czasem beda dorobione.
hax0r Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 Ja bym dał inne kolorki troszke smutne to :) -typo 3 -design 5 -animacja 6 ocenka 5/10 Pozdro
filoos Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Czcioneczka w dziale "Fotografia Lotnicza" w rozdz. 1280x1024 strasznie malutka. Mam dobry wzrok a musiałem twarz do monitora przykleić. Posdr
_jaca_ Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 loader - niech lepiej napis "Ładuję" będzie taką samą czcionką co procenty (i najlepiej mniejsze) kolorystyka akurat mi sie podoba, nie zmieniaj, ale jakos chyba nie pasuje tu to czerwone koleczko - co myslisz o bialym kwadraciku tej samej wielkosci?
pit17 Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 Przyznam ze fajnie ci to wyszlo tylko mam troche zastrzezenia do tych dolnych napisow (mail,tel itp.) zakomponowalbym to gdzie indziej
LeyAss Napisano 30 Czerwiec 2007 Autor Napisano 30 Czerwiec 2007 hax0r: nie wiem dlaczego miałoby być wesołe filoos: chciałem uniknąć przewijania, żeby wszystko było widoczne na pierwszy rzut oka; to bardziej szybka wizytówka jest niz wielka strona, ale faktycznie bede musial cos z ta czcionka wykombinowac _jaca_: ze tak powiem obadam ten preloader, a koleczko czerwone zostanie bo wg mnie daje mocniejszy kolorystyczny akcent, ktory jest potrzebny zeby sie wszystko nie rozmylo w bieli blekicie i zieleni pit17: nie wiem czy jest sens np. robic dodatkowy odnosnik typu "kontakt" i tam to umieszczac bo podejrzewam, ze o to ci chodzi; danych adresowych jest malo a dzieki temu, ze sa gdzie sa, sa zawsze dostepne dzieki wszystkim za opinie
Rekomendowane odpowiedzi