Napisano 20 Czerwiec 200717 l Layout do oceny: http://www.greenart-foto.pl/ firma zajmuje sie fotografia lotnicza i projektowaniem ogrodow. Narazie dziala tylko fotografia, ogrody z czasem beda dorobione.
Napisano 20 Czerwiec 200717 l Ja bym dał inne kolorki troszke smutne to :) -typo 3 -design 5 -animacja 6 ocenka 5/10 Pozdro
Napisano 25 Czerwiec 200717 l Czcioneczka w dziale "Fotografia Lotnicza" w rozdz. 1280x1024 strasznie malutka. Mam dobry wzrok a musiałem twarz do monitora przykleić. Posdr
Napisano 26 Czerwiec 200717 l loader - niech lepiej napis "Ładuję" będzie taką samą czcionką co procenty (i najlepiej mniejsze) kolorystyka akurat mi sie podoba, nie zmieniaj, ale jakos chyba nie pasuje tu to czerwone koleczko - co myslisz o bialym kwadraciku tej samej wielkosci?
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Przyznam ze fajnie ci to wyszlo tylko mam troche zastrzezenia do tych dolnych napisow (mail,tel itp.) zakomponowalbym to gdzie indziej
Napisano 30 Czerwiec 200717 l Autor hax0r: nie wiem dlaczego miałoby być wesołe filoos: chciałem uniknąć przewijania, żeby wszystko było widoczne na pierwszy rzut oka; to bardziej szybka wizytówka jest niz wielka strona, ale faktycznie bede musial cos z ta czcionka wykombinowac _jaca_: ze tak powiem obadam ten preloader, a koleczko czerwone zostanie bo wg mnie daje mocniejszy kolorystyczny akcent, ktory jest potrzebny zeby sie wszystko nie rozmylo w bieli blekicie i zieleni pit17: nie wiem czy jest sens np. robic dodatkowy odnosnik typu "kontakt" i tam to umieszczac bo podejrzewam, ze o to ci chodzi; danych adresowych jest malo a dzieki temu, ze sa gdzie sa, sa zawsze dostepne dzieki wszystkim za opinie