kropa Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Witajcie, Po rozmowie z Fidiaszem, w zwiazku z jego przyjazdem do Gdańska, postanowilismy zorganizowac mini meeting przy piwku dla osób z Trójmiasta i okolic :) W tej chwili dokładnego terminu nie znamy - na pewno miedzy 5 a 7 lipca. Spotkanie albo gdzieś w Gdańsku lub w Sopocie. Jeśli ktoś ma jakies propozycje miejsca gdzie można usiaść, pogadać i wypić razem to pisać. Chętnych proszę o zgłaszanie się, zebyśmy wiedzieli ilu osób się spodziewać. ZAPRASZAMY WSZYSTKICH !!!
Knysha Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Jeśli ktoś ma jakies propozycje miejsca gdzie można usiaść, pogadać i wypić razem to pisać. pracoFFnia, Wroclaw :D
illy Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 pracoFFnia, Wroclaw mao miejsca :p i troche nie po drodze :p Mnie nie ma w dniach 6-8 wiec zostaje tylko 5 Lipca
piksar Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 po 9 lipca możemy się napić w rejonie Czaplinka/Drawska/Kołobrzegu
kropa Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Napisano 26 Czerwiec 2007 po 9 lipca możemy się napić w rejonie Czaplinka/Drawska/Kołobrzegu Trochę daleko :P A co do tej pracoffni to fajny pomysł-wsiądziemy wszyscy do pociagu i pojedziemy do Wrocławia na pifko :P A jeśli chodzi o datę to wszystko zależy od kolegi Fidiaszai od tego czy będą chętni :)
Knysha Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Trochę daleko :P A co do tej pracoffni to fajny pomysł-wsiądziemy wszyscy do pociagu i pojedziemy do Wrocławia na pifko :P O, o, o! Dobre myslenie! :D
kropa Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Napisano 27 Czerwiec 2007 No ale jeśli spotkamy się w piątek lub sobote to tam będzie impreza a w takich warunkach raczej nie pogadamy :]
Gość Raffaello Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 narazie sie przyglądam i zobaczę co z tego meetingu sie urodzi, sobota 7-my u mnie odpada, jak data mi podpasuje to na pewno się pojawię
illy Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 zapomnijcie o Copa. chociaz i tak mnie nie bedzie to wszystko jedno. idzicie do Papryki albo Siouxie
kropa Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Napisano 28 Czerwiec 2007 No mi 7 na pewno nie pasuje, a 6 tak średnio. Pogadam jeszcze z Fidiaszem. A co do miejsca, to hmm...Sopot czy Gdańsk wolicie?
Fidiasz Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 no witam :) Kropa mi 5. narazie pasuje :) wiec mysle ustalmy to jako wstepny termin spotkania ? a miejsce - hmmm coz z 3-miasta nie jestem ale moze taka fajna i znana pizzeria w centrum Gdyni (taka gdzie wisza zdj koszykarek) ??
kropa Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Napisano 28 Czerwiec 2007 :| nie wiem czy i gdzie w Gdyni jest taka pizzeria. Ja wolałabym już sopot, bo do gdyni jechać to daleko mi a sopot akurat po środku :P
Fidiasz Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 nie no spoko to byla taka wolna propozycja :) wybor pozostawiam rodowitym 3-miaszczana czyli Tobie :D
kropa Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Napisano 28 Czerwiec 2007 No nie tylko mi :P Jest nas tu więcej :)
Gość George82 Napisano 28 Czerwiec 2007 Napisano 28 Czerwiec 2007 zaraz illy nam powie gdzie mamy isc...;] a tak serio, to zdecydujcie sie na jakis konkretny termin... U mnie ten weekend odpada (Poznan), ale przyszly jak najbardziej. A co do miejsca, to nawet w Gdansku znajdzie sie cos sympatycznego. ;) edit: Przeciez nasze to pomorskie i jezeli nie chcecie imprezowac, to zawsze mozna nad morzem gdzies klapnac mnostwo tam miejsc, smazalni, piwo - tez mnostwo. A potem to juz mozna wszedzie......;) - z mojej strony tyle :) Pozdrawiam!
kropa Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Napisano 28 Czerwiec 2007 Narazie obstajemy przy 5 lipca, jutro sprawa powinna się wyjaśnić do końca. A co do miejsca to racja, nawet na plaży można wypić jakiś procent :)
kropa Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Napisano 29 Czerwiec 2007 No dobrze-oficjalne info: !!!Spotykamy się 5 lipca ok. godziny 18-19(zależy jak komu bedzie pasowało)!!! Bardzo prosze osoby, które są zainteresowane o wpisanie sie do wątku i napisanie skąd są. Tą motodą wybierzemy, w którym z miast się spotykamy :) Zacznę od organizatorów: 1. ja czyli KRopa - Gdańsk 2. Fidisz - Słupsk
kropa Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Napisano 1 Lipiec 2007 Rozumiem,że nikt chętny opórcz mnie i Fidiasza nie jest?
ledyr Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 a kto stawia? :D bo ja jestem nie pełnoletni i nie moge kupowac alkoholu :D
illy Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 Jak chcesz robic zlot w czwartek to co poradzisz? Pozatym ja jak robilem mityngi to rozsylalem prywatnie wiadomosci do ludzi z okolic, a czasem i do wroclawia trafialy ;p
kropa Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Napisano 1 Lipiec 2007 a kto stawia? :D bo ja jestem nie pełnoletni i nie moge kupowac alkoholu :D Dobra, to Ci soczek kupimy :)
thud Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 po 7 lipca w Jastrzebiej!, wczesniej nie moge a od 7-go na dwa miesiace wyjedzam wlasnie do Jastrzebiej! cudowna plaza, dziewczyny, piwo...wszystko czego dusza zapragnie!! :) niestety 5 u mnie odpada :(
piksar Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 Jak chcesz robic zlot w czwartek to co poradzisz? Pozatym ja jak robilem mityngi to rozsylalem prywatnie wiadomosci do ludzi z okolic, a czasem i do wroclawia trafialy ;p do nas trafiają informacje o wszystkich spotkaniach, czytałeś o projekcie Echelon ? mam backdoor do systemu
thud Napisano 2 Lipiec 2007 Napisano 2 Lipiec 2007 6-7-8 jestem we wladku, Thud wpadaj ;] pierwszy tydzien bede pracowac na dwie zmiany :/:/, wiec chyba nie da rady... (w sklepie od 9-22) za to pozniej jestem otwarty na jakiekolwiek propozycje! :)
Fidiasz Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 Chlopaki chlopak !! Super dziewczyna Was zaprasza na extra mega mini meeting a tu taki mizerny odzew :p jeszcze jest czas zeby zmienic decyzje :D:D gwarantowana dobra zabawa :)
piksar Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 A Wy dalej się umawiacie ? Brak wam Wrocławskiej organizacji, zdecydowania, tweetiego
kropa Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 To my poprosimy tweetiego o mobilizację kolegów i koleżanek z trójmiasta :P Wrocław też zapraszamy,ale raczej nikt nie przyjedzie na kilka godzinek przy pifku :(
kudzawa Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 to jak cuś to Sopot piątkową wieczorową porą. jaka jest średnia wieku? ;(
kropa Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Napisano 3 Lipiec 2007 No ja prawie 22 a Fidiasz jakoś, hmmm...coś ok 3 lata mniej czy coś? :P Ale piątek nie, umówiliśmy się już na czwartek.
..::Krzysiek M::.. Napisano 3 Lipiec 2007 Napisano 3 Lipiec 2007 a ja mam pytanko będzie meeting w Wrocku w te wakacje było by super jeśli tak :D
Gość George82 Napisano 4 Lipiec 2007 Napisano 4 Lipiec 2007 No to mi nie pasuje (praca). Bawta sie dobrze!
kropa Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Napisano 4 Lipiec 2007 No to mi nie pasuje (praca). Bawta sie dobrze! A w jakich godzinach pracujesz?
Gość George82 Napisano 6 Lipiec 2007 Napisano 6 Lipiec 2007 Na II zmiane teraz. Wczoraj bylem po 23-ej w domku...
Rekomendowane odpowiedzi