Napisano 25 Czerwiec 200717 l Witajcie, Po rozmowie z Fidiaszem, w zwiazku z jego przyjazdem do Gdańska, postanowilismy zorganizowac mini meeting przy piwku dla osób z Trójmiasta i okolic :) W tej chwili dokładnego terminu nie znamy - na pewno miedzy 5 a 7 lipca. Spotkanie albo gdzieś w Gdańsku lub w Sopocie. Jeśli ktoś ma jakies propozycje miejsca gdzie można usiaść, pogadać i wypić razem to pisać. Chętnych proszę o zgłaszanie się, zebyśmy wiedzieli ilu osób się spodziewać. ZAPRASZAMY WSZYSTKICH !!!
Napisano 26 Czerwiec 200717 l Jeśli ktoś ma jakies propozycje miejsca gdzie można usiaść, pogadać i wypić razem to pisać. pracoFFnia, Wroclaw :D
Napisano 26 Czerwiec 200717 l pracoFFnia, Wroclaw mao miejsca :p i troche nie po drodze :p Mnie nie ma w dniach 6-8 wiec zostaje tylko 5 Lipca
Napisano 26 Czerwiec 200717 l Autor po 9 lipca możemy się napić w rejonie Czaplinka/Drawska/Kołobrzegu Trochę daleko :P A co do tej pracoffni to fajny pomysł-wsiądziemy wszyscy do pociagu i pojedziemy do Wrocławia na pifko :P A jeśli chodzi o datę to wszystko zależy od kolegi Fidiaszai od tego czy będą chętni :)
Napisano 26 Czerwiec 200717 l Trochę daleko :P A co do tej pracoffni to fajny pomysł-wsiądziemy wszyscy do pociagu i pojedziemy do Wrocławia na pifko :P O, o, o! Dobre myslenie! :D
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Autor No ale jeśli spotkamy się w piątek lub sobote to tam będzie impreza a w takich warunkach raczej nie pogadamy :]
Napisano 27 Czerwiec 200717 l narazie sie przyglądam i zobaczę co z tego meetingu sie urodzi, sobota 7-my u mnie odpada, jak data mi podpasuje to na pewno się pojawię
Napisano 28 Czerwiec 200717 l zapomnijcie o Copa. chociaz i tak mnie nie bedzie to wszystko jedno. idzicie do Papryki albo Siouxie
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Autor No mi 7 na pewno nie pasuje, a 6 tak średnio. Pogadam jeszcze z Fidiaszem. A co do miejsca, to hmm...Sopot czy Gdańsk wolicie?
Napisano 28 Czerwiec 200717 l no witam :) Kropa mi 5. narazie pasuje :) wiec mysle ustalmy to jako wstepny termin spotkania ? a miejsce - hmmm coz z 3-miasta nie jestem ale moze taka fajna i znana pizzeria w centrum Gdyni (taka gdzie wisza zdj koszykarek) ??
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Autor :| nie wiem czy i gdzie w Gdyni jest taka pizzeria. Ja wolałabym już sopot, bo do gdyni jechać to daleko mi a sopot akurat po środku :P
Napisano 28 Czerwiec 200717 l nie no spoko to byla taka wolna propozycja :) wybor pozostawiam rodowitym 3-miaszczana czyli Tobie :D
Napisano 28 Czerwiec 200717 l zaraz illy nam powie gdzie mamy isc...;] a tak serio, to zdecydujcie sie na jakis konkretny termin... U mnie ten weekend odpada (Poznan), ale przyszly jak najbardziej. A co do miejsca, to nawet w Gdansku znajdzie sie cos sympatycznego. ;) edit: Przeciez nasze to pomorskie i jezeli nie chcecie imprezowac, to zawsze mozna nad morzem gdzies klapnac mnostwo tam miejsc, smazalni, piwo - tez mnostwo. A potem to juz mozna wszedzie......;) - z mojej strony tyle :) Pozdrawiam!
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Autor Narazie obstajemy przy 5 lipca, jutro sprawa powinna się wyjaśnić do końca. A co do miejsca to racja, nawet na plaży można wypić jakiś procent :)
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Autor No dobrze-oficjalne info: !!!Spotykamy się 5 lipca ok. godziny 18-19(zależy jak komu bedzie pasowało)!!! Bardzo prosze osoby, które są zainteresowane o wpisanie sie do wątku i napisanie skąd są. Tą motodą wybierzemy, w którym z miast się spotykamy :) Zacznę od organizatorów: 1. ja czyli KRopa - Gdańsk 2. Fidisz - Słupsk
Napisano 1 Lipiec 200717 l a kto stawia? :D bo ja jestem nie pełnoletni i nie moge kupowac alkoholu :D
Napisano 1 Lipiec 200717 l Jak chcesz robic zlot w czwartek to co poradzisz? Pozatym ja jak robilem mityngi to rozsylalem prywatnie wiadomosci do ludzi z okolic, a czasem i do wroclawia trafialy ;p
Napisano 1 Lipiec 200717 l Autor a kto stawia? :D bo ja jestem nie pełnoletni i nie moge kupowac alkoholu :D Dobra, to Ci soczek kupimy :)
Napisano 1 Lipiec 200717 l po 7 lipca w Jastrzebiej!, wczesniej nie moge a od 7-go na dwa miesiace wyjedzam wlasnie do Jastrzebiej! cudowna plaza, dziewczyny, piwo...wszystko czego dusza zapragnie!! :) niestety 5 u mnie odpada :(
Napisano 1 Lipiec 200717 l Jak chcesz robic zlot w czwartek to co poradzisz? Pozatym ja jak robilem mityngi to rozsylalem prywatnie wiadomosci do ludzi z okolic, a czasem i do wroclawia trafialy ;p do nas trafiają informacje o wszystkich spotkaniach, czytałeś o projekcie Echelon ? mam backdoor do systemu
Napisano 2 Lipiec 200717 l 6-7-8 jestem we wladku, Thud wpadaj ;] pierwszy tydzien bede pracowac na dwie zmiany :/:/, wiec chyba nie da rady... (w sklepie od 9-22) za to pozniej jestem otwarty na jakiekolwiek propozycje! :)
Napisano 3 Lipiec 200717 l Chlopaki chlopak !! Super dziewczyna Was zaprasza na extra mega mini meeting a tu taki mizerny odzew :p jeszcze jest czas zeby zmienic decyzje :D:D gwarantowana dobra zabawa :)
Napisano 3 Lipiec 200717 l A Wy dalej się umawiacie ? Brak wam Wrocławskiej organizacji, zdecydowania, tweetiego
Napisano 3 Lipiec 200717 l Autor To my poprosimy tweetiego o mobilizację kolegów i koleżanek z trójmiasta :P Wrocław też zapraszamy,ale raczej nikt nie przyjedzie na kilka godzinek przy pifku :(
Napisano 3 Lipiec 200717 l Autor No ja prawie 22 a Fidiasz jakoś, hmmm...coś ok 3 lata mniej czy coś? :P Ale piątek nie, umówiliśmy się już na czwartek.
Napisano 3 Lipiec 200717 l a ja mam pytanko będzie meeting w Wrocku w te wakacje było by super jeśli tak :D
Napisano 4 Lipiec 200717 l Autor No to mi nie pasuje (praca). Bawta sie dobrze! A w jakich godzinach pracujesz?