Napisano 25 Czerwiec 200717 l Witam Oto ładnie i zgrabnie wkraczam do tej mini-bitwy. :D Cel: wymodelowanie Posterunku wojskowego po wojnie nuklearnej :cool: Przepraszam odrazu za brak konceptu ale moje umiejętności rysowania tabletem oceniam jako dopuszczajace :( No to zabieram sie za modelowanie w diabelskim programie zwanym.... Blender 2.44 :D RATARATATATA.... :D Pozdro SD-25
Napisano 25 Czerwiec 200717 l Autor Oto pierwszy zrzut , nie wiem dlaczego ale rendery mi wyskakuja czarne... Narazie wszytko ma 240 Verticlesów / 156 Faces..
Napisano 26 Czerwiec 200717 l no cel postawiels sobie ciekawy, na terenie tego postrunku przydaloby sie zagospodarowac jakos tą przestrzen co by nie bylo tak pusto
Napisano 26 Czerwiec 200717 l Autor Się rozumie :D Jakies beczułeczki i skrzyneczki sie dołoży :D dobra biore sie za chwile za budyneki tekstury :D
Napisano 29 Czerwiec 200717 l dajesz dajesz stary bo niedlugo koniec bitwy :D fajnie sie zapowaiadala a Ty nic :p
Napisano 1 Lipiec 200717 l Autor Bo sie ściełem w blenderku... majstruje juz długo by mi UV rzucił na jpeg lub tga
Napisano 1 Lipiec 200717 l Ale po co te ostre słowa? I tak bitwa została przedłużona prawie o jeden dzień, więc nie ma co się denerwować.