Gość eax Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Poszukuje kogos chetnego do mieszkania we wrocku. Niestety od pazdziernika musze isc na jakies studia do wrocka, i poszukuje ludzi do wspolnego bytowania pod jednym dachem od jesieni ;|. Nie bede robil z tego ogloszenia matrymonialnego ale swoje zwiechy mam... jak wszyscy :D Jak ktos chetny to na GG: 3800462 albo PM :P
Knysha Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 Trzeba bylo wczesniej - juz mam ekipke na mieszkanie ;/
Valery Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 być może ja. ale dopiero w piatek dowiem się czy zdałem mature :D
Plastique Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 to ja sie podepne do tematu ;) Jesli ktos szuka to od poczatku lipca jest mieszkanie we wro, wstepnie na wakacje ale ktos sie okaze bardzo dobrym modellerem to na dluzej ;) kontakt w profilu, prosic Jadzie. [edit] http://www.youtube.com/watch?v=M9nTAY-_Sjc
kannu Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 serwus :) no witamy we wrocławiu. dobrych grafikow cały czas nam potrzeba :) pozdrawiam i życze powodzenia :)
Rekomendowane odpowiedzi