nextgen Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 Witam, znalazlem moje dawne prace z scenami 3D, są to screeny z dwóch ponad 9 minutowych prezentacji, które robiłem na potrzeby szkoły. Nie mam zamiaru tego poprawiać, bo to bylo już jakiś czas temu...nawet nie wiem gdzie mam dawne projekty. Wiem, że jest tu pare błędów np. zbyt gęsta mgła...(miała ona nadać klimat...zależy od gustu) czy niedopracowane tekstury. Załączam prace tutaj, bo wiem, że na galerie, to za mało. Pozdrawiam
heaven Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 no no . fajnie . podoba mi sie pierwszy i trzeci obrazek.. fajna mgla.. no a na trzecim zdjecia tak fajnei porozrzucane i niektore fajnie zwisaja na brzegu biurka :)
nextgen Napisano 30 Czerwiec 2007 Autor Napisano 30 Czerwiec 2007 Dzięki;) czekam na kolejne komenty.
BarlogPL Napisano 30 Czerwiec 2007 Napisano 30 Czerwiec 2007 Mi wpada w oko ten pierwszy choć pusty... ma ten klimacik :D radził bym go dokończyć to wtedy będzie ok. ;)
kris_hm Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 ostatni pokazuje umiejetnosci.... a reszta.... to tyko reszta
nextgen Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Napisano 1 Lipiec 2007 Ten pierwszy miał słuzyć jako okładka na opakowanie, wiec zostawiłem lewa stronę pusta zeby można było wpisać tutul prezentacji, moje imie i nazwisko.
piksar Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 oldschoolowe, skoro to dawne prace to nie warto pisać co jest źle
Gomez Napisano 1 Lipiec 2007 Napisano 1 Lipiec 2007 Wlasnie ten 1 jest fajny (moglby byc wiekszy kontrast). Reszta jest milczeniem ;)
Rekomendowane odpowiedzi