Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No to temat dziecinny:D wiec byliśmy gdzieś tam w sklepie i siostra kupiła takie coś pod tym linkiem http://fizjlk.fic.uni.lodz.pl/rut/phystoys/rozdz-3.pdf to jest strona 12 tytuł tańczące figurki jest tam opis co to jest i zdjęcie tej zabawki, działa tak ze głośniki wytwarzają fale i to tańczy widziałem to na oczy masakryczne koleś sie tym bawił wywijało w rożne strony no i siostra przylatuje zdenerwowana, że jej to nie działa, no to posiedziałem pokombinowałem, ale nie działa, pomyślałem ze to jakaś ściema z ta zabawką ale jak w necie sie to znajduje w jakichś tam zjawiskach to chyba powinno działać:) Moje pytanko czy ktoś może to ma, albo bawił sie tym, a może wie jak to odpalić żeby działało bo już mi sie skonczyly pomysły, a ciekawi mnie to czy to na prawdę może tańczyć:)

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 980
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

pokombinuj z ustawieniem glosnika (odleglosc, kat) oraz glosnoscia, sam widzialem to kiedys i dzialalo na byle jakim jamniku, o ile dzialalo

Napisano
  • Autor

no tylko już kombinowałem tylko nie wiem gdzie ta żyłka ma przechodzić bo dodali do tego jakaś żyłkę nie nie wiem co z nią zrobić bo instrukcji nie było